השבת לא הרגשתי הכי טוב וקמתי ממנוחת צהרים כדי לעשות לילדים עונג שבת( עושים כל שבת בצהרים) חמותי באה לשבת בדק שלנו( אנחנו גרים בחצר משותפת) ובאמת שאין לי בעיה למרות שלבעלי לפעמים מפריע אבל לי לא אכפת אני ממשיכה בשלי גם כשהיא יושבת לי בכניסה לבית..
בקיצור רציתי לעשות להם את העונג שבת בחוץ והתחלתי לארגן דברים בבית כדי להוציא ואז מסתבר שהבן שלי בן 6 אמר לה סבתא זוזי אנחנו אוכלים כאן עכשיו ואני לא שמעתי שאמר לה ככה כח הייתי עסוקה ועוד לא מפוקסת גם מהשינה.. ואז היא אמרה לו בתגובה חוצפן ואת זה שמעתי אז אמרתי לה שהוא לא חוצפן אז היא אמרה לי מה הוא אומר לי לקום אז אמרתי לה מיד שהוא בטח לא התכוון ולא ידע ובמקביל אמרתי גם לו שלא מדברים ככה לסבתא.. חשבתי שהסאגה נגמרה ואז היא צעקה על בעלי מה זה אז הוא אומר לה מה זה ילד קטן ומה היא מתרגשת ממה שהוא אומר אז היא אמרה לו זה לא הילד זו אשתך מה היא עונה לי ככה עכשיו באמת שלא צעקתי עליה סכה אמרתי בנחת שהוא לא חוצפן.. אז אחכ הלכתי אליה והתנצלתי שנעלבה והסברתי לה שבכלל לא שמעתי את מה שאמר לה ושהיא יודעת שהיא תמיד מוזמנת לשבת איתנו ואני מבקשת בכל זאת לא לקרוא לילד חוצפן.. ואגב אני תמיד מגבה את כל מה שהיא מעירה לילדים ואחכ מסבירה להם שסבתא לא תמיד יודעת איך להעיר ושקשה לה והיא מבוגרת.. הפעם באמת זה היה נשמע שאמרה לו ככה בלי קשר לכלום.. זהו סתם מבאס ומעצבן..

תודה על התגובה!