טוב, אז אחרי שכתבתי כאן על האחות / גיסה שבעלה ברח לה... הם עדיין לא התגרשו ועדיין לא חזרו להיות ביחד
תכלס, במשפחה של חמותי יש כמה ילדים בעייתיים,
אחד אלים מאוד בחודשים האחרונים - מנסים להבין באבחונים מה בדיוק העניין.. הוא גם פגע מינית באח מיוחד שלו שקטן ממנו בכמה שנים, אז כל מי שיש לו ילדים - כמובן שלא רוצה להגיע..
ועוד שני ילדים, אחד לקות למידה השני פיגור - שה' יעזור להם.
יש להם 5 ילדים נשואים. שלושה כלל לא מגיעים כי פשוט קשה להם להיות אצלהם בבית עם הקשיים שיש עם הילדים האחרים, הם לא מסכימים עם שיטת החינוך של ההורים ולכן סוג של עושים "ברוגז". ההורים מאוד עצובים מזה. קשה להם, הם פגועים.
בקיצור, אני ובעלי החלטנו שכן רוצים לשמח אותם, לבוא לאיזה סעודה בשבת בלילה הרגיש לנו נחמד והלכנו
בחודשיים האחרונים זו המתכונת, הולכים לסעודה בלילה, ביום בבית.
כמובן כל סעודה כזאת, הייתה סיוטטטטטטט. היינו חוזרים הביתה מרגישים אחרי קרב רגשית ונפשית.
הילדים שם עושים את המוות, כל הסעודה הולך שם מכות בין האח האלים לכל השאר (בכללם גם בעלי, תינוקי בן חודשיים גם זכה לטלטול של העגלה....)
האבא לרוב יושב בשקט ומבקש להתעלם, בעלי מנסה לפעמים הוא מפעיל כח לצערי כי אין ברירה, משהו היה מת אם לא היה עושה את זה. ולפעמים מנסים להתמודד עם זה בדיבורים מה שלא באמת עוזר....
גם לבעלי אין לו ממש בעיה להרביץ, בחור בן 15 מגיע ודופק אגרוף לבעלי בלי שום סיבה. מושך לו את הפאות.. קטעים הזויים
בקיצור, בשבת האחרונה החלטנו שדיייי. באו מים עד נפש. זה פשוט לא הגיוני.
אנחנו אחרי הסעודה לא נרדמים לכמה ימים, יש לי הזיות. לא יכולה.
החלטנו שעד שלא מתקדם שם משהו, מבחינת אבחון טיפול וכדומה אנחנו לא מתארחים שם
חמותי שואלת את בעלי הבוקר אם אנחנו אכן מגיעים, ובעלי עונה לה שלא
היא מתחילה לבכות לו בטלפון כמה הסעודה שם תהיה אומללה וכמה אנחנו עושים אווירה - תודה
מודעים לזה שאנחנו אנשים סופר נחמדים ומתוקים. אבל חלאס, נמאס לנו לבוא לכבות שריפות ולצאת בשן ועין..
לחמותי בקיצור, עצוב לה ממש. היא מפעילה את כל המניפולציות הקיימות כדי לשכנע אותנו לבוא.
כמה שזה לא בסדר שהשאר לא מגיעים, ועכשיו גם אנחנו מצטרפים לחבורה הזו, מה שלא ממש נכון
יש באמת חבורה אבל כבר מזמן אמרנו להם שאנחנו פרווה, אין לנו ממש משהו נגד ההורים ואנחנו גם לא בעד. אנחנו נטו רוצים להיות שם בשבילם כשזה מתאפשר
הפעם אבל זה לא מתאפשר, קשה לנו.
כואב לאמא.
אנחנו רוצים לכבד, אבל אחרי שרואה את בעלי כמה שבת כזאת מוציאה לו אנרגיות, כמה זה כואב לו
כמה אני לא מצליחה לישון אחרי סעודה כזאת
כמה זה מכניס אותי לסרטים לגבי העתיד
אני חושבת שזה מספיק כדי להבין שבשלב הזה, זה לא בשבילנו!
אני תוהה איך עושים את זה נכון בלי מצפון, בלי אכילה עצמית
בלי להקשיב לקולות של אמא שכועסת עלינו שאנחנו לא מכבדים...
מעבר לזה, ההורים לא ממש עושים משהו עם הילד
הם פשוט מתעלמים
הלכו עשו אבחון ששלחו מהישיבה, מחכים כבר חודשיים לתשובות (הזייה. בינתיים הילד הזה הורס שם את החיים של כולם!!!!)
כשאנחנו מגיעים, גיסתי בת 17 מגיעה לבעלי לספר לו כמה קשה, גיס בן 19 עם לקות למידה מקבל את רוב המכות.. הבחור הבעייתי שם את ידו בין רגליו של גיס בן 13 עם פיגור
אמא שלו מתבייכנת
אבא שלו יושב שותק
ובעלי איכשהו נמצא שם על תקן של כיבוי והכלה כי אבא שלו אומר לו כל הזמן להתעלם
זה מזה לא בריא שבעלי צריך לסחוב את זה על הגב שלו
אבל לא מצליחים להתנתק, גם כשמנסים - זה חוזר אלינו בכח 
זהו, פרקתי

תגובה נפלאה