עד "משבר גיל ה-4 חודשים" הייתה ישנה יפה ביום (מס' פעמים, בין 45 דקות ל-3 שעות בכל פעם) ובלילה (הייתה מתעוררת מינימום כל 5 שעות ומקסימום כל 6-8 שעות).
בתקופה שבין גיל 4.5-5.5 חודשים היה טירוף.. כולל תחילת בקיעת שיניים.. שבשיאו הייתה ישנה בקושי 20-30 דקות בכל שנת יום, ובלילה הייתה קמה כל שעה.
בשבועיים האחרונים התחילה קצת לחזור לעצמה בשנת יום- ישנה בין 50 דקות לבין שעתיים, 3-4 פעמים ביום. בלילה לא הצלחנו כל כך לשחזר את ההצלחה, לרוב מתעוררת כל שעתיים או שלוש שעות. בחול המועד טיילנו המון והיה לילה אחד שהצליחה לישון 6 שעות רצופות, אבל מאז זה לא קרה..
הקושי הנוכחי הוא סביב קפיצת הגדילה של גיל חצי שנה. עומדות לבקוע לה שתי שיניים ולכן עד לאחרונה היא ממש המעיטה באכילה וירדה במשקל (בגדר הנורמה) ופתאום בקפיצת גדילה היא אוכלת מלא מלא. לפני הקפיצה הייתי מרדימה אותה בקלות (ממש 5-10 דקות על השעון), היא כמעט לא הייתה אוכלת ולא היו לה גזים. עכשיו בקפיצה היא סובלת נורא. בימים אני עוד מסתדרת- היא אוכלת הרבה, אבל יש הפסקה של כמעט שעתיים בין האכילה לבין השינה, כך שהאוכל יורד בינתיים.. אבל בלילה היא סובלת מאוד. מאז שהתחילה הקפיצה היא קמה כל שעה-שעתיים בלילה עם כאבי בטן נוראיים. לרוב גם מאוד קשה להרדים אותה. הבטן שלה מרעישה כל היום והיא גם עושה תנועה מוזרה כזאת (לא רגילה אצלה) של הבאת הבטן קדימה. בוכה יותר מאשר בדרך כלל. לאורך היום אני מנסה להרים אותה בצורה אנכית לכמה שיותר זמן לאחר ההאכלה, אבל ב"ה היא כבר כבדה וזה לא קל.. ובלילה בכלל..
אמן שקראתן עד כאן ושיש לכן המלצה מה לעשות🙏🙏🙏

תודה על התגובה!