הייתי אמורה לנסוע לעיר אחרת (נסיעה של כמה שעות) עם בעלי ליום אחד לכמה סידורים ממש חשובים. הילדים היו אמורים לישון אצל חמותי. הזדרזתי לצאת מהעבודה, הגעתי הביתה וארגנתי תיק לילדים ותיק בשבילנו, כמעט התחלתי להכין לנו אוכל לדרך ואז בעלי מודיע לי שיש שביתה של האוטובוסים ואין דרך לנסוע, גם רכב אי אפשר לשכור כי הדרכים חסומות (אל תדאגו זה לא בארץ...) ובקיצור הכל מבוטל. אז נשארנו מבואסים ומתוסכלים, הילדים כועסים ועצובים כי הם ממש רצו לישון אצל סבא וסבתא, ואני לא יודעת את נפשי, כי כל החודש הבא היה תלוי ביום הזה... הייתי צריכה לסדר משהו, ושבוע הבא מישהו מגיע משם לכאן והיה יכול להביא לי את זה, ושבוע אחר כך בעלי נוסע למקום אחר ותכנן לקחת את זה לטיפול נוסף, ושבוע אחר כך אני נוסעת והייתי מגיעה לשם ולוקחת את התוצר הסופי. בקיצור המון השקעה והכל תלוי אחד בשני, וברגע אחד הכל קורס בגלל כזו שטות! ואין מה לעשות, כזה חוסר אונים.
תתפללו עלי שהשביתה הזו תיגמר מהר ואולי מחר נצליח לנסוע ואז זה לא יהיה אבוד.
אה ומצאתי ממלאת מקום למחר והשארתי חומר מסודר (עבדתי על זה כמה שעות אתמול) והכל להבל ולריק... אבל אני לא אודיע כלום בבית ספר כי אני לא מתכננת לבוא מחר בכל מקרה. אולי נצליח לנסוע בבוקר או בצהריים, הלוואי.