בעלי לא אדם רע והוא משתדל לשמח אותי אבל אני מרגישה שפשוט אין לי רצון אליו בכלל..
מרגישה כאילו אני סוחבת אותו על הגב שלי במלא תחומים, אני לא מקבלת ממנו כי הוא לא עיקבי במה שאומר ולא חזק עם העקרונות שלו.. למשל מחליט שמתחיל משהו ופתאום אין לו כוח מפסיק.. אני שונה לגמרי אני פועלת יותר מהשכל תקתקנית ומשתדלת להיות מאוד חרוצה, נמצאת כל הזמן במודעות לגבי המצב הרוחני וחושבת כל הזמן איך לשפר דברים.. לעומתו שהוא מאוד פסיבי וזורם במציאות וגם לא חזק בעקרונות שלו..
פשוט נמאס לי ליזום כל דבר, להתוות את הדרך התורנית בבית כי בעלי לא לוקח אחריות, ליזום שיחות זוגיות, לכבות שריפות של הוצאת כספים מיותרת, להכווין לדרך החינוכית, ליזום ולהניע את הקנייה של הבית.. ובנוסף לזה לא להימשך פיזית אליו..
כועסת על עצמי כל כך שלפני החתונה אם לא הייתי דוחקת בעצמי להתחתן הייתי מצליחה לראות תכונות אחרות בו..
מרגישה חוסר הערכה כלפיו.. מרכישה תחושת רתיעה, מתביישת בו אפילו.. חוששת שמרוב שהוא כזה עצלן זה הולך להיות המשך חיי המתוסכלים..
כשאני חושבת על העתיד שלנו יחד אני מרגישה עצבות מטורפת כי אין התקדמות מצידו בתחומים שהם מעבר לעבודה, אין לו משמעת עצמית הוא חייב ללמוד עם מישהו כדי ללמוד, משנה לשנה הוא כבר לא מקפיד על דברים ויש לו פחות חשק לרוחניות..
כמובן שבקושי יש ביננו יחסי אישות.. מרגישה שחיה איתו כי מפחדת להתגרש ולא מבחירה אבל ה' עד מתי זה ימשיך?!!
קמה והולכת לישון עם גוש כאב ענק בגרון
אשמח לעצות..
כל מילה זהב