עבר עריכה על ידי ג׳ולין בתאריך י"ב בחשון תשפ"ג 12:27
היי, שמי ג׳ולין גם אני לומדת באוניברסיטה בשנה ג׳ בחוג לסוציולוגיה ושנה א׳ בחוג ייעוץ והתפתחות האדם, והסמסטר הזה גם אני עושה את הסמינר הראשון שלי בחוג הסוציולוגיה. גם אני בסטרס ומתרגשת מאוד.
אני מבינה אותך לגמרי, כי לא מדובר על עבודה פשוטה מאוד. אך גם לא מדובר על עבודה מורכבת וקשה מאוד.
לפי דעתי, נכון שהעבודה עם צוות או בזוגות היא קצת קשה מבחינת התאמת לוחות הזמנים, או פחד מעבודה עם סטודינט לא רציני או אפילו שצורת החשיבות שלו מתנגדת לחשיבות שלך. אולם, אני בעד בעבודה כחלק מזוג אשר אני רואה בה שיטה יעילה יותר אשר מדובר על עבודה מרתיעה שצריכה הרבה מאמצים, ולאור עיניי אם התחלק כל החומר הזה על שני צדדים יכול להפחית את הלחץ הזה, גם זה מבחינת הצגת הסמינר הסופית מול הכיתה תוכלי להיות רגועה עם בטחון עצמי רב יותר מאשר סטודינט שמציג עבודה לבד.
בסוף, לגבי הבעיה של האנגלית, אפילו אם לשניכם.ן יש בעיה עם השפה האנגלית אפשר שתתייעצו עם אדם מומחה בשפה זו, בסוף מדובר על עבודה ויש הרבה מקורות להשלים אותה בצורה יעילה, כלומר מאמרים בשפה העברית וספרים, גם בנוסף לפי דעתי אפשר להתייעץ עם המרצה של הקורס או מרצים של קורסים אחרים באותו תחום.
תודה רבה, ובהצלחה.