מבקשים לא לפרסם את התוצאות לשמאל המשפחות שלהם עדיין לא עודכנו, חכו לדוברות רשמית
בחורה ספרדייה נכנסה לסמינר וולף להצביע ולא יצאה, שאלו אותה מה קורה? היא ענתה: עד שאני נמצאת בסמינר אשכנזי אני יצא?
אם ליברמן לא עובר את אחוז החסימה, 'קידושים' השבת בבתי הכנסת עם הרבה שתיה מתוקה וחד פעמי
בעקבות תוצאות המדגם: ביידן התקשר לברך את בנט
לכל מי שחושב שבן גביר קיצוני: איזהו גיבור? הכובש
כמה אירוני: כל אלו שצעקו לביבי "לך" קיבלו אותו ב"לך לך" ושבוע הבא יקבלו גם את "חיי שרה"
סקר: אם אתה יושב על החוף ורואה את אחמד טיבי טובע ויש בידיך את הבחירה להציל אותו או לאכול סנדוויץ', מה תבחר? טונה או פסטרמה?
מעניין איזה תיק בן גביר ייתן לביבי בסוף
אחרי שהערבים החרימו את זארה כי הבעלים שלהם אירח את בן גביר, מנכ"ל הביטוח לאומי מתכונן לארח את בן גביר בתקווה שהערבים יחרימו גם את ביטוח לאומי.
כשדלת אחת נסגרת דלת אחרת נפתחת, זו פעם אחרונה שאני קונה ארון באיקאה.
אם הייתם מספרים ליהודי מהמאה הקודמת שיגיע יום ויהודים יצביעו לממשלה משלהם, הוא לא היה מאמין, אבל אם הייתם אומרים לו שזה קורה כל כמה חודשים כי לא מצליחים להסתדר אחד עם השני, הוא היה אומר, אה כן זה באמת נשמע יותר אנחנו.
חייבים לשנות את הייחס של החברה בישראל כלפי אסירים משוחררים לא ייתכן שיש בכנסת מקום רק ל120 מהם.
מרוב בחירות הייתי בבית הספר של הקלפי יותר פעמים מבית הספר של הבת שלי בשנתיים האחרונות.
גולדקנופף: הצ'ולנט ייכנס לסל התרופות.
(בחדרי חרדים, חגי לוין)