אני ובעלי נשואים עשור וכבר מההתחלה התמודדנו עם דברים לא פשוטים בזוגיות שלנו והיה נושא אחד מרכזי שהכביד עליי מאוד כל השנים...
לפני כמה חודשים פתחתי כאן הודעה שאנחנו מחפשים יעוץ זוגי והמליצו לי בפרטי על @נגמרו לי השמות שהיא כאן בפורומים וגם יועצת זוגית.
הלכנו אליה עם הרבה חששות בלב (במיוחד של בעלי) שמה נעשה אם גם זה לא יעזור ואיך נצליח להישאר יחד עם כל מה שאנחנו עוברים..
ואני רוצה לשתף את הנס הפרטי שלנו, הצלחנו!!! זה לא היה קל אבל אנחנו נמצאים עכשיו במקום שלא העזתי לחלום שנהיה בו. בשבת הייתה לי ולבעלי שיחה ארוכה שהובילה למשהו חזק שעבדנו עליו כבר תקופה ארוכה והרגשתי שה' מחבק אותי ואומר לי הגעת! בנות לא האמנתי שנגיע לשם לא יכולה להסביר כי זה פרטי אבל זה היה מבחינתנו נס עצום!
אני מתרגשת לכתוב ומרגישה צורך לשתף אתכן שהייתן גם חלק במסע שלנו ולומר לך @נגמרו לי השמות המהממת שאת נתת לנו מה שלא חלמתי שאף אחד יכול לתת. את פשוט הבאת אותנו למקום המדהים הזה ואני מודה לך גם כאן ובא לי שכל הפורום ידע כמה מהממת את!!!! ואם יש כאן מישהי שזה יעודד אותה ויעזור לה גם לפנות אלייך שתדע עד כמה עזרת לנו! ואני לא אשכח לך גם את כל השיחות שהתקשרתי אלייך בוכיה והיית שם בשבילי מחוץ לשעות ועל חשבון הזמן שלך ונתת לי להרגיש כל הזמן שאכפת לך ממני באמת!! השיחה שדיברתי איתך ברביעי האחרון היא זאת שהצליחה להביא אותנו בשבת למקום הכי מושלם שלנו!!! יש לך זכות גדולה במה שאת עושה ואמרתי לך את זה וכותבת גם כאן!
אז זה הנס הפרטי שלי
שבוע טוב בנות, מאחלת לכולנו שנראה את הניסים שלנו בעיניים ונדע גם לזהות אותם ולהודות עליהם! 💞
ב"ה ותודה לה' הטוב איזה יופי!!!