ב"ה עם כמה ילדים צפופים בבית, מהממים אחד אחד. הקטן כבר בן שלוש 😮
כל כך כל כך רוצה עוד! אבל כל ערב אחרי ההרדמות יושבת מותשת ולא מבינה מאיפה יבוא הכח...
אני תוהה האם אמהות למספר ילדים, כל יום חובות את היום כמעייף אבל מבינות שזה חלק וזה הגיוני ושמחות עם כל ילד נוסף או שהתחושה העייפה הזאת היא סימן שלא מתאים כרגע עוד אחד.. שעדיף לחכות?
אוהבת את הילדים שלי אהבת נפש, מאמינה שאני כאן בעולם בשבילם, אז לשמור את כוחותי להם או לתת מקום לעוד?
השאלה שלי לא האם להביא עוד ילד, אלא איך מתנהל היום יום שלכן? כל יום הוא מתיש או שרוב הימים מלאים סיפוק זרימה ושמחה ויש את הימים העייפים שפחות אנרגיה וסבלנות.. ואם רוב הימים שלי עייפים אז אני לא במקום טוב..?
מקווה שהובנתי, פוסט ראשון שלי מקווה שלא יצאתי חופרת ולא מובנת..

) - אז אני מותשת-שמחה. אם הילדים גררו יותר מדי את הזמן בהתארגנות הערב, לא הספקנו לעשות שום דבר נחמד, הייתי צריכה לצעוק עליהם כדי שכבר ילכו למיטות ויישארו בהן - אז אני מותשת-גמורה, שלא לדבר על עצובה וכועסת על עצמי.
