יש חיים שאינם חיים.
הקב"ה התווה לנו את דרך הישר.
אם ישנן עבירות שהקב"ה אומר עליהן: יהרג ואל יעבור!
הוא באמת אומר לנו - ילדים יקרים שלי, ערך החיים הוא כ"כ כ"כ יקר ומשמעותי ועליון ביהדות, אז אם יש 3 עבירות שאם אדם עושה אותן - הקב"ה אומר שעדיף לו יהרג ולא יעבור אותן - ניתן לראות את החשיבות העצומה של כך.
וגילוי עריות, ובגידה, היא אחת משלושת העבירות שיהרג ובל יעבור.
ואילו חיים יש לילדים כך?
שהוריהם אומנם לא גרושים, אבל אימם מנהלת קשר אחר?
אני בכוונה כותבת בצורה הכי ברורה שיש. כי אין כאן שום שום לגיטימציה למעשה אסור, ושום אפשרות גם של חיים טובים כך. בטח לא לילדים.
מה הבת שלך עלולה ללמוד מהצעד הזה?
שאם בעתיד היא חלילה תהיה בנישואים אומללים - היא לא תקום ותעזוב? היא תישאר בכל מחיר? גם במחיר זה שהיא מוחקת את עצמה? שתנהל קשר אסור?
מה הבן שלך עלול ללמוד מהצעד הזה?
מה הילדים לומדים מכך לא רק בעולם הזה, אלא גם אחרי 120 ויותר בבריאות - כאשר יגיעו לעולם האמת וידעו הכל הכל?
זה באמת לימוד שאנו רוצים להעביר להם?
לוותר על עצמנו? להישאר בכל מחיר?
לוותר על החיים?
לבגוד?
לחיות בצורה של חוסר אמון?
לחיות חיים כפולים?
לימוד ש: אבא שלכם לא טוב לי ולא מטיב איתי, אז אני מנהלת קשר במקביל עם גבר אחר?
זה באמת עדיף להם מגירושים?
ממקום שהם יודעים שאבא ואמא אוהבים אותם תמיד תמיד, אבל לא הצליחו להסתדר יחד בטוב,
שניסו, שנלחמו, הו הו כמה נלחמו... אבל הבינו שאם עשינו כל כל מה שאפשר ועדיין זה לא עזר - יש פתרון! אפשר להיפרד ולהתגרש!
אפשר לבנות חיים חדשים!
אפשר להגיע לאהבה אמיתית ושלמה!
בהיתר, בשמחה, באהבה
עם לימוד חשוב ומודל ודוגמא גם לילדים.
שאם משהו לא מצליח - מנסים, מתמודדים, עושים הכל - ואם מבינים שכלו כל הקיצין - מתגרשים. ובונים חיים חדשים.
חיים שנשארים יחד רק על הנייר,
שאומנם תחת אותה קורת גג, אבל אמא מרגישה שהיא כ"כ מאסה באבא, שהיא מנהלת קשר אהבה עם גבר אחר - הם בשום צורה לא חיים יותר טובים לילדים, ובעיניי גם לא לאף אחד מהנפשות הפועלות.
ואם כך הורה הקב"ה אז זו האמת הבלעדית בעיניי.
גירושין לא אסורים בתורה, בעוד בגידות, ניאוף, גילוי עריות והיתר - בהחלט בהחלט כן.
ואם בעלך לא רוצה להתגרש - הכיוון שאת צריכה לכוון אליו את כל 100% האנרגיות שלך - הוא למצוא איש מקצוע שמבין גם במצבים כאלה איך מתגרשים כאשר הצד השני עושה בעיות!
ויש אנשי מקצוע כאלה, צריך לחפש ולמצוא טוב.
קוראת ל@ruthi שבטוח מבינה בזה ואולי תוכל לעזור לך.
לעזור לך לסיים את זה בטוב.
לעזור לך ולתת לך ליווי וכלים מה עושים אם רוצים להתגרש, ניסינו הכל, ובן הזוג לא מוכן או עושה בעיות וכן הלאה...
וזה הכיוון היחיד כרגע.
לא ניהול קשר אסור.
אלא אם גירושין זו הדרך היחידה - אז לפעול לשם. ואם יש בעיות מבן הזוג - להיעזר ולהיתמך באנשי מקצוע ובכל מי שיכול לעזור גם בכך. וזה קיים. ב"ה יש שליחים נפלאים לקב"ה.
מאחלת לכולכם חיים שלמים טובים ואמיתיים, בנחת ובהיתר, ברוגע בשמחה ובאהבה.
*זה* מה שמגיע לכל אדם. רק בדרך הזו.