בעלי בעל מהמם הכי בעולם..
אבל הוא דחיין, לא בקטע היסטרי אבל מספיק כדי שדברים ידפקו מזה ושזה יעצבן אותי כי אני ממש לא דחיינית.
עכשיו אנחנו 2 סיימנו לימודים והתחלנו עבודות חדשות וגם עברנו מכל מיני סיבות לדירה גדולה ויקרה יותר. בחישןב שעשינו אנחנו מרוויחים מספיק אבל בגלל שלבעלי עוד לא הזינו את כל הנתונים במערכת כבר כמה חודשים הוא לא מקבל משכורת מלאה ובגלל עוד כמה דחיות( כמו לסדר הוראות קבע לחשמל ועוד כל מיני חשבונות) נכנסו למינוס כי לא היה הוראת קבע אז זה לא ירד בזמן אלא הכל באיחור גדול ובבת אחת וגם עוד בלי משכורת מלאה קיצר הכל גאם למינוס..
ובנוסף לכל זה תקופה ארוכה לא נתנו מעשר כי באמת לא יכולנו ולא עבדנו, עכשיו שנינו עובדים וחוזרים לתת כמובן. כששינו התחלנו לעוד דברנו על זה שבעלי יתן, אבל הוא לא עשה אתזה מיד בתחילת חודש ואז אחכ הרגיש שזה זמן לא מתאים וכמה חודשים כבר לא נתן, הוא אומר שהוא יתן הכל בבת אחת אבל אז זה סכום ענק.
עכשיו אני באמת מאמינה שמעשר מביא ברכה, ועכשיו כשנכמסנו למינוס זה מעצבן אותי כל כך.
את רוב הקניות אני עושה וכל כך משתדלת להיות מחושבת ולחסוך והתנהלות של דחיות ודחיות דופקות אתזה כי כמה שאני משתדלתת בסוף יש כמה תשלןמים גדולים והופה יש מינוס..
ולסיכום הוא אומר לי אל תלחצי..
קיצר אני רותחת ולא רוצה לריב, אנחנו מדברים על זה וגם על עניין הדחיינות אבל לא קורה שום דבר וזנ מתסכל, ומינוסים מלחיצים אותייי..
זהו הייתי צריכה להוציא ולא רוצה עליו, אם למשהי יש תובנה חכמה אשמח לשמוע..וגם הרגעות שבסוף עולים על דרך המלך בתחום הכלכלי..בסוף אמחנו 2 עובדים ובעלי מרוויח טוב, ועוד בלימודים שיםתחו עוד אופציה בעתיד, אבל כרגע לחוצה מאוד מאוד וכועסתת
🤗
)