היום נסעתי למתאמת..(אגב, תודה למי ששמה בשרשור ההוא קישור לרשימת מתאימות.. בזכותה מצאתי)
דקה לפני שהגעתי עשיתי תאונה קטנה,
הייתי צריכה ממש להתסכל לחפש את המספרים על הבניינים שהיו כתובים בפיצי והיה ממש קשה להבין ולראות, ושפשפתי רכב (שחנה זוועה, רחוק מהמדרכה ועקום)
והורדתי לו את המראה 🤦♀️😒
אחלה דרך להתחיל את הפגישה שגם ככה הייתי לחוצה ממנה..
אבל עיקר הפריקה זה שהתיאום עצמו היה ממש אבל ממש כואב!!!
בשרשור ההוא כתבו שזה ממש סבבה ולא כואב וכו..אז גם ממש לא ציפיתי לכאב.. ופשוט הייתי בשוק
אז שתדעו שיש נשים שזה ממש ממש כואב להם מסתבר😭
הייתי ממש עם דמעות בעיניים.
בהתחלה היא עשתה לי איזושהי בדיקה פנימית כדי לראות איזה סוג דיאפרגמה אני צריכה, וזה עצמו ממש כאב..הזכיר לי קצת בדיקת פתיחה, על גבול הסטריפינג..
ואחרי זה ניסתה להכניס כל מיני מידות לראות מה הכי מתאים לי..
עצם ההכנסה היתה מאד לא נעימה שמישו ממש מכניס לי משו לא קטן לנרתיק וגם פשוט מאד מאד מאד כואבת!!! הייתי בשוק מעוצמת הכאב..ואני לא כזה רגישה בכללי.
ככה כמה סוגים ומידות עד שמצאה מה טוב לי וכאב לי ככ😔
ואח"כ אני הייתי צריכה להכניס ולהוציא בעצמי כמה פעמים לראות שאני מצליחה..אבל הכל כבר כאב נורא😕
וגם לא היתה לה מיטת טיפולים כזו אלא כל הסיפור היה על ספה כזאת שהיא הניחה עליה מגבת ומשום מה זה גרם לסיטואציה להיות על גבול המטרידה בתחושה שלי 😓
בקיצור
אני עוד בטראומה..וכבר הגעתי הביתה לפני כמה שעות..
זה היה סיוט שלא מהעולם הזה😭
לא נעים, קצת מטריד/משפיל אפילו, והכי- פשוט כאב לי נורא....
ובסוף אפילו לא הייתה לה את המידה שלי אז עכשיו צריכה למצוא מאיפה לקנות..😐
אז פרקתי בעיקר כדי לפרוק...וגם רוצה להעלות למודעות שזה עלול לכאוב. מאד. שמי שהולכת תדע שיש סיכוי כזה. אם הייתי יודעת שזאת אופציה מאמינה שהחוויה הייתה פחות קשה. כי גם פשוט הייתי בשוק. לא ציפיתי לכאב בכלל...
נ.ב מישי פעם שמעה על דיאפרגמת מיילוקס? אפפעם לא שמעתי.. ויודעת מאיפה אפשר לקנות? לא מצאתי באינטרנט ..
תודה על המקום הזה לפרוק😔❤