תמיד אהבה לחם. לאחרונה לא בא לה...אם נותנת לה לחם עם ממרח, אז היא מלקקת את הממרח וזורקת את הלחם..או אם יש גם חביתה אז אפילו לא תתקרב ללחם. ניסיתי לעשות לה טוסטים..כל מה שאני שמה בפנים, מכניסה את הכריך לטוסטר לכמה דקות..כדי שזה יהיה יותר 'מקשה אחת'😅 עזר לתקופה קצרה..
עכשיו מצליחה לפתוח ולפרק אותו וכמעט לא לאכול את הלחם עצמו..אפילו טוסט עם גבינה צהובה שזה ממש "נדבק" ללחם, היא מצליחה לקלף איכשהו מהלחם ולאכול כמעט רק את הגבינה..
עוד דוגמא- אם יש בשרי בצלחת, נניח אורז שעועית ושניצל, היא תאכל רק את השניצל! לא תיגע בתוספות, למרות שהיא אוהבת בעקרון..כאילו רוצה רק מה שהכי טעים לה. זה מחרפן!! היא לא יכולה לשבוע רק מבשרי ... ניסינו להפריד, יעני להגיש לה קודם את התוספות נניח ורק אחרי שמסיימת את הבשרי. אבל א. לפעמים שובעת לפני הבשרי. וזה חבל לי שתפספס את החלבון. וב. היא בדרכ אוכלת איתנו..אז זה ממש ממש מעיק שגם אנחנו לא יכולים לאכול הכל ביחד כמו בני אדם. כי ברגע שהיא רואה משו יותר אהוב עליה, גם בצלחת שלנו, אז זהו...סותמת את הפה לדברים האחרים...
חוץ מהקטע המשגע הזה, היא גם פשוט נהייתה בררנית יותר על דברים שהיא אוהבת מאז שהתחילה לאכול... פתאום אוהבת רק רוטב מסויים לפסטה, וכל מיני כאלה..
אני משתגעת..
מספיק קשה לי איתן כל היום בכללי וגם לדאוג לה לאוכל מזין כל היום (היא אוכלת כמויות), אז הקטעים האלה ממש מקשים!!
הלוואי שיהיו לכם רעיונות איך לעזור לי..

לעכל לאטלאט את ה תהפוכות..
אני מתחרפנת..