שלשום הוא לא הצליח לחזור לישון אז הנקתי אותו בלילה כמה פעמים למרות שבעיקרון גמלתי אותו מהנקת לילה (רק בעיקרון כי הוא היה חולה וזה נשבר. וגם לפנות בוקר אני כן מניקה אותו כי זה עדיף לי שבחמש הוא ינק ויחזור לישון ולא שיצרח עד שש ואז אני אחליט שבוקר ואניק אותו וסתם אפסיד שעה בלילה. מנסיון.)
אתמול הוא בכלל לא נגע בארוחת ערב שלו, לא הסתכל לכיוון... אז הכנתי לו מטרנה עם דייסה והוא שתה שלוש פעמים! 180 מ"ל ועוד 180 מ"ל ועוד 60 מ"ל וכולם עם דייסה. ובאמת בלילה הוא לא ינק ולא צרח, רק לפנות בוקר.
היום הכנתי מרק, הוא לא רצה שאני אאכיל אותו אז נתתי לו את הקערה וכפית והוא טבל ידיים וליקק. נתתי לו גם מרק בבקבוק והוא לגם לגימה. ישבנו לארוחת ערב שלו בערך חצי שעה והוא אכל אולי רבע כוס חד פעמית. כשויתרתי סוף סוף והוצאתי אותו הוא הלך למקום של המטרנה והבקבוקים ןהצביע עליהם. עכשיו הוא שוב שותה מטרנה עם דייסה...
) האמת שפירות הוא אוהב ואוכל יפה והרבה כל יום בכל מקום
ולגוון בארוחות האחרות.
) והילדונת נשארה ממש עד הסוף ונרדמה ברגע שהשכבתי אותה, שזה היה כיף. הבנים נשארו לומר שיר השירים אחר כך. שניים הלכו אחר כך לישון (כדי להתעורר מאזעקה שעתיים לאחר מכן🥴) ושניים אחרים נשארו ערים כמעט כל הלילה🤭 (והפסידו סעודת בוקר, שלאחד מהם זה לא בא בטוב, אבל בסוף הוא התגבר על זה...)