אבל יש איזה עניין מול אבא שלי. אתמול יצאנו אני ובעלי, אנחנו גרים ממש בניין ליד ההורים אז הוא יכול היה לבוא לשמור עליה חצי שעה כשהיא ישנה. ולא יודעת למה אבל לא מרגישה בנוח כשהוא איתה לבד. על פניו הסבא המושלם קטנה משחק רואים שאוהב אותה ומאושר מהנכדה. אבל, פשוט חושדת.
שחזרנו שאלתי אותו אם היא התעוררה ואמר שלא. כשהלך באתי אליה למיטה וראיתי שהטיטול שלה עקום.. באתי להחליף לה וראיתי שיש משחה ושהאזור קצת אדום ( האמת שהיה אדום גם כשחזרה מהגן אבל לא זוכרת אם זה היה ככה)
לא נרדמתי בלילה. הלב שלי דפק. כרגע לא מתפקדת כל כך.. עובדת מהבית ולא מסוגלת להניע את עצמי לעשות משהו. יכול להיות שאני סתם מדמיינת אבל פשוט רועדת מפחד.
ראיתי מכשירי הקלטה.. מעוניינת לשים אחד טוב ולקרוא לו שוב לשמור עליה ולראות מה קורה.. הוא לפעמים לוקח אותה לגינה אז רוצה לשים גם מכשיר הקלטה סמוי בנעל שישמש אותי גם לגן.. חייבת לדעת אם קרה משהו או לא כי אם קרה הוא ישלם על זה.
ואנחנו ביחסים טובים שלא תחשבו.. לא יחסים עמוקים מדי כן אבל יחסים טובים.. הןא ואמא שלו כל הזמן בריבים והיחסים ביניהם קרים אז אני משערת ששנים שהוא לא חווה סיפוק מבחינת פיזית.. מגעיל להגיד את זה אבל מה אעשה..
רוצה להגיד לו בטלפון אם החליף לה טיטול כי אם כן הטיפול לא ישב טוב וברח לה פיפי.ושגם אין צורך במשחה. השאלה אםזה יגרום לו להזהר בפעם הבאה עם ההקלטה. ואולי אני מדמיינת הכול אבל לא יודעת למה פשוט לא מסתדר לי.. היום כשהיא התעוררה שאלתי איך היה עם סבא וכו וכו ניסיתי להוציא ממנה. היא רק אמרה שהיא התעוררה. והיא הרבה פעמים מתעוררת בלילה זה לא משהו חריג. אבל אז כל פעם הרימה את החולצה ואמרה דיגדוגים.. עכשיו היא לפעמים גם פתאום מרימה את החולצה למעלה סתם כמו ילד שמשחק אבל אני כבר לא יודעת.. לא בתפקוד מלא.. וכשאני כאילו מדמיינת את זה אני מתעבת את אבא שלי ולא יודעת מה בא לי לעשו. לו כי אם זה יתברר כנכון הןא מחוק ולעד..אין דרך חזרה ממעשה נבזי כזה בקטנה הטהורה שלי אני חושבת על זה והגוף שלי דומם..

)