עם כל השמחה שבדבר קצת הרבה השתבשנו ואני בתור אמא פעם ראשונה צריכה עזרה והכוונה 🙏
הוא מיילל הרבה, לא נח ורגוע כמו בעבר, מכניס ידיים/אצבעות הרבה לפה ונושך אותן, מרייר ושוב מרייר. עד כאן סביר, יאה לצמיחת שיניים, לא? מה שמעלה אצלי תהיות זה השינה והאוכל. הוא "שכח" איך נרדמים לבד, ונרדם רק על הידיים בנענועים או באוכל. לא מוכן לקחת מוצצים (לפני כן הסכים קצת, בעיקר בשינה ולקראתה). נרדם כל שעתיים במהלך היום בערך לתנומות קצרות של חצי שעה - 40 דקות.
הוא גם אוכל יותר, כי רק ככה מצליח להירדם וזה מנחם אותו. ואני שואבת.
מתיששש😰
לא בטוחה שאנחנו עושים נכון וטוב. לא רוצה להרגיל אותו להירדם על הידיים או באוכל, מצד שני הוא צורח ומסכנוני והוא לא בוכה וצורח הרבה ברגיל.
מה כדאי לעשות? איך להתנהל? בבקשה תגידו שזה לא יהפוך להרגל. אני אשתגע סופית.
לדוגמה הלילה קם 3 פעמים ואכל פעמיים כי רק זה הרגיע אותו, כשבדרך כלל קם פעם אחת מתישהו במהלך הלילה לאכול וזהו. לא רוצה שיתרגל לקום ולאכול ככה הרבה, מצד שני, מה אפשר לעשות?
ועוד שאלה, איך אפשר להקל? שמעתי הרבה הפחדות על המשחות והחומרים שבהן. תעזרו לי רגע להבין. מוצצים ונשכנים קרים הוא לא מוכן להכניס לפה.
תודה לעוזרות, למחבקות וגם סתם לקוראות 💓
