אני שומרת את החלב השאוב במן מגירה כזו שיש לנו בתחתית המקפיא (אולי היא לא מספיק קרה...), והיום שהפשרתי מנה אחת ראיתי שיש בו פירורים כאלה.. הרחתי, ואני לא יודעת להכריע! וואלה לא מריח וואו. תמיד אומרים שאם זה מקולקל יודעים את זה, אבל אין לי מושג מה זה ריח מקולקל...
זרקתי והפשרתי עוד אחד ואותו דבר- קצת פירורים וריח חזק. חזק.. לא יודעת אם להגדיר כחמוץ, אבל כשהוא טרי כמעט אין לו ריח.
תגידו לי שיש קטע כזה שהריח של חלב מופשר שונה מחלב טרי...
אוף, למה שהוא יתקלקל??
הקטע זה גם שיצא לנו כבר לתת לו מהמאגר הזה כמה פעמים... לא המון האמת, ובאמת אני חושבת שלי לא יצא להפשיר בעצמי (רק אחרים, כשלא הייתי, אז אולי לא שמו לב וואי) אבל לא נרשמו תגובות חריגות..
אוף דיכאון!



