קשר של חצי שנה, כשגיליתי שהוא הסתיר ממני מידע (זה לא שהוא שיקר, אלא שהוא הסתיר משהו מהותי בעיניי).
בעיני זו עצה נוראה ואיומה, ואני ממליצה להתרחק ממנה כמו מאש. (ותחשוב שגם זה יכול לחזור כבומרנג, אם נניח הוא יתקשר לחברה והיא תגיד מה הגיל האמיתי.).
לשואלת,
אני חושבת שאת צריכה להפריד כאן בין שני עניינים.
להתחתן בגלל מצב חיצוני (מעבר דירה) זה לא דבר נכון לעשות. זה עלול לגרום לך לעשות טעויות בשיקול דעת רק כדי לברוח מהמצב שבו את נמצאת. בחירת בן זוג לא אמורה להיעשות מתוך דוחק, את לא בורחת מהמצב שאת נמצאת בו, אלא בוחרת לעבור למקום חדש.
אז אני חושבת שאת צריכה להפריד בין שתי הבעיות:
בעיה א - הורים עוברים דירה, ואת לא רוצה לגור איתם ולא רוצה לגור לבד. זה נשמע שדירת שותפות זה פתרון אידיאלי בשבילך.
בעיה ב - בקושי יש הצעות. הפתרון של בעיה א יכול לעזור גם כאן - זה ירחיב את מעגל ההיכרויות שלך, במיוחד אם תעברי לגור שבו נמצאים רווקים ורווקות נוספים. את צריכה לשאול את עצמך איך אפשר להגדיל את ההצעות? אין לי פתרון קסם, ואני לא יכולה להבטיח שום דבר, אבל מקווה שהעצות האלה יעזרו:
א. לבצע רענון לכרטיס. לשבת עם כמה אנשים שאת סומכת עליהם, ולדון (עם כל אחד בנפרד) על הכרטיס שלך. האם הוא משקף את מי שאת? האם הוא מעורר בקורא רצון לפגוש אותך? האם יש בו פחות מידי מידע? יותר מידי מידע? האם התמונה שאת שולחת היא תמונה שמחמיאה לך? אולי כדאי לצלם אחת אחרת באופן מקצועי?
ב. לפנות לשדכנים נוספים, להירשם לעוד מיזמים, לתזכר שדכנים שכבר דיברת איתם - עם הכרטיס המחודש מא'.
ג. לפנות לאנשים שהם לא שדכנים - שכנים, חברים, עמיתים בעבודה ולשאול אם הם מכירים מישהו רלוונטי.
ד. להצטרף לקבוצות וואטסאפ - יש מאות קבוצות, ויש שם לא מעט רווקים בגילאים המבוגרים יותר שיצאו גם עם בנות בנות 32.
ה. אנשים יפסלו אותנו על דברים שנראים לנו שטותיים וזניחים, אבל להם הם מהותיים. ניסית פעם להגיד את זה לאנשים הללו? נניח שאמרו לך שפסלו אותך על הגיל - חשבת להגיד את הדברים שכתבת כאן? לעשות השתדלות נוספת לשכנע אותו לתת לך צ'אנס.
ו. אולי כדאי לעבור בראש על האנשים שכבר יצאת איתם - אולי יש מישהו ששווה בדיקה נוספת? קשר שאולי לא מיצה את עצמו, משהו שהוא או את חתכתם מהר מידי? או שמשהו במציאות השתנה?
זה ממש קשה ולא פשוט, להרגיש במקום נזקק, כשאין לך בסיס יציב לצאת ממנו. בעיניי את צריכה לפתור קודם את בעיה א, ורק אז לגשת לבעיה ב.