בס''ד
למי שלא יודעת, אני כבר כמה שנים כותבת בלוג אנונימי בנושא הדיכאון שעברתי וההתמודדויות והטוב לאורך השנים שחלפו מאז.
בעקבות השרשור של @קופצת אני בימים אלה מכינה גרסאות PDF של כל הפוסטים שבבלוג. בעבר סיפרו לי שהבלוג שלי לא נפתח לכולן, בגלל תוכנות סינון. (ב''ה תכני הבלוג וכמו כן גם התמונות לגמרי צנועים. יש תמונות בודדות שבהן רואים פנים של נשים, בפוסטים הישנים. בע''ה כשיום אחד יהיה לי זמן אשתדל להחליף אותן, כי אולי זה מה שגורם לבעיה של הסינונים. וחוץ מזה יש תמונה אחת שרואים אותי מאחור - רק את המטפחת, בלי הפנים).
אם יש כאן בנות שאין להן גישה לבלוג ומעוניינות לקבל את קבצי ה-PDF, אפשר לפנות אלי בשמחה ובלי נדר אשלח להן. את הקבצים ניתן לקבל בשיחה אישית או דרך המייל (מי שרוצה במייל אבל חפצה לשמור על אנונימיות יכולה לפתוח כתובת מייל חדשה). אם כבר ישבתי והכנתי את גרסאות ה-PDF האלה - הכי ישמח אותי שזה יגיע לכל מי שזה יוכל לעזור או לעניין 🤗
*
ואם כבר אנחנו מדברות, אז יש לי שתי שאלות-בקות:
1) מי שאכן לא מצליחה להיכנס (או שמצליחה באופן חלקי), אשמח ממש לשמוע מה תוכנית הסינון שלך וגם מה רמת הסינון, על מנת שאוכל לנסות לסדר את המצב. אפשר להגיב ישירות לשרשור או דרך השאלון הזה, שקצת יותר מפורט (לוקח כדקה לענות).
2) האם יש לכן רעיונות של מקומות ברשת איפה עוד ניתן יהיה לפרסם את הבלוג?
תודה!!! ❤
נב: מנהלות, מקווה שזה בסדר @אין לי הסבר, @יעל מהדרום, @טארקו, @חצילוש. ואם לא, תרגישו חופשי לערוך כמובן.
(התיוגים לא עבדו לי משום מה)