עולה לי הקו חזרה למרכז מתיישב בשורות שם בסוף, תופס מקום ליד החלון. באותה שורה רק בצד השני יושבת אישה כבת 50 טוב, אני יושב ומגיע אדם בן 40 בערך בעל חזות מאד תורנית ובוחר לשבת דווקא ליד האישה.
(למרות שלידי מושב פנוי והוא רואה שאני דתי)
סימנתי לו שיבוא וישב לידי, והוא בא. עד כאן הכל בסדר (יחסית)
במקום שהוא ישב לפני כן (ליד האישה) מגיעה בחורה צעירה חילונית שלבושה נורמלי ויחסית צנוע, ג'ינס וחולצה ארוכה.
במהלך הנסיעה שמתי לב שכל דקה או שתיים הוא זורק מבט אליה אבל מבט ממש בוחן כזה שקשה לפספס, זה התחיל ככה ואז נהיה חמור יותר קלטתי אותו ממש מסתכל עליה מלמטה למעלה (דוחה) פה כבר הבנתי שמדובר באדם לא מהשורה. התחילו כבר לרוץ לי רעיונות בראש איך להסיח את דעתו, בין אם זה לנסות לפתוח שיחה או אפילו לעמוד כחוצץ בינו לבינה אבל הבנתי שזה לא הגיוני וזה היה עלול להוות טריגר עבורו. שאלתי אותו גם אם בא לו להחליף מושבים ושהוא יישב ליד החלון אבל הוא סירב. חצי שעה לתוך הנסיעה הזקנה שיושבת מאחורינו כבר קלטה אותו. זרקה לו הערה "תיישר את המבט שלך אתה כל הזמן מסתכל לצדדים"
הוא היה דיי בשוק ממנה ואז הוא הסתובב לכיוונה וזרק לה כל מיני הערות בלחש/כעס שלא שמעתי. כאן כבר הלב שלי התחיל לפעום שזה לא יגרר לתגרה ויהיה מצב ממש של חילול השם ואצתרך אשכרה להתעמת איתו. אבל איכשהו זה לא המשיך, מה שכן שמתי לב זה שבשניה שהתפנה מושב איפשהו באוטובוס, הבחורה שישבה לידו קמה ועברה לשם. משמע שהיא באמת הוטרדה ממנו.
פשוט סיטואציה הזויה ומגעילה ואני תוהה למה השם גילגל שזה יהיה לידי..
מה אתם (הבנים) הייתם עושים במצב כזה?