ועדיין.
ב"ה, יצא לאחרונה שהיו הרבה אירועים משפחתיים.
מדור הנכדים, אנחנו היחידים שנשואים (+2).
כל אירוע כזה זה אריזות, נסיעות עם הילדים, התארגנות על אוכל ומשחקים בשבילם אם זה שבת במקום לא מוכר וכו וכו.
עכשיו, ב"ה. באמת משמח כל השמחות. אבל קודם כל, זה מתיש. מרגישה שלא מבינים מספיק מה זה אומר להגיע לכל האירועים עם שני ילדים.
אם זה בחתונה של גיסתי, שביקשו שנגיע לצילומים ב15:00, וכשאמרנו חודשיים מראש שזה לא מתאים לנו, עשו לנו מלאאא פרצופים. אז באנו. אבל זה דרש מאיתנו המון המון התארגנות מראש .
והדבר הבא, שבגלל שאנחנו כאילו זוג צעיר, אז אני מרגישה שתמיד אנחנו נתקעים באירוח. כי ברור שההורים יקבלו את החדר הזוגי או הנוח יותר, אבל אז הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו מגיעים להתארח בתנאים לא כל כך נוחים.
נגיד שבת בר מצווה של בן דוד שלי, הגענו, השקענו, זו שבת שטבלתי בה והדענו בכל אופן, בסוף מסבתר שאנחנו בדירה עם סבא וסבתא (אין בעיה), אבל אנחנו אמורים לישון במיטת קומותיים. למה זה הגיוני?
בסוף החלפנו חדר, אז ישנו על מזרונים (שבדיעבד התגלו ממש לא נוחים).
גם השבת, עוד שבת בר מצווה. אנחנו נתארח בדירה שבה המשפחה נמצאת, אבל יש להם קומה עבורנו. כביכול בסדר, אבל זה אומר שלא אוכל להסתובב חופשי בבית. הילדים שלי קמים ב6, אני לא יודעת האם הם יוכלו לשחק בחופשיות בלי להפריע. המטבח הוא משותף, אם ארצה להביא לילדים משהו לאכול. תכננו לטייל ולהגיע אחר כך, אבל לא נוכל להתקלח שם כי גם הם נמצאים.
קיצור, אנחנו עושים המון השקעה בשביל להגיע לכל אירוע משפחתי, ובסוף מבאס אותי שאיכשהו תמיד אנחנו מקבלים את המקום הפחות נוח. אני לא מצפה שיזמינו אותנו למלון חמישה כוכבים, או למלון בכלל. אבל כן שתהיה את החשיבה שאם מזמינים זוג, אז שנקבל מקום שיהיה לנו נעים להיות בו בשבת.
סתם יצא ארוך, אבל הייתי צריכה לכתוב את זה איפשהו

).