עד עכשיו היה ברור לי שדימום = נאסרים, כי המחזור היה סדיר והיה בשטף. לא היו שאלות.
מאז שהתחלתי לקחת גלולות, פתאום יש ספקות - יש דימומים אבל לא חזקים, והשאלה איפה עובר הגבול בין אוסר ללא אוסר מאוד מטרידה אותי.
אז אנחנו מתייעצים הרבה עם הרב, אבל בסופו של דבר זה משהו שתלוי בי להחליט האם הכמות גדולה או שלא...
היום בבוקר חשבתי שהדימום נגמר וכשהסתכלתי בשירותים אחרי שהתפניתי פתאום שוב ראיתי דם, בכמות של קצת יותר מכמה טיפות. זו לא כמות גדולה מאוד, מצד שני יותר גדולה ממה שהיה לי עד עכשיו, מצד שלישי אין לי אומדן כמה זה היה (בניגוד למה שיש על התחתונית שאפשר לכמת - חצי, שליש וכו...)
ואני לא יודעת מה לעשות, וההתלבטויות האלו מאוד מתישות אותי- החשש הזה שאולי נעבור על איסור חמור מאוד מול הרצון לא להיאסר סתם...
ואני בכלל לא יודעת אם זה "דימום" סתם או שזה נחשב מחזור - כי בעיקרון לא אמורים לקבל מחזור עם הגלולות האךה והתאריך עבר כבר לפני שבוע והדימום לא כבד אבל יש לי קצת כאבי בטן כמו של מחזור.
בקיצור, מאוד מבולבלת ולחוצה.
ומאוד לא נעים לי לשאול את הרב כל פעם ולתת תיאורים מפורטים, אפילו שזה עובר דרך בעלי...
איך אתן מתמודדות עם הלחץ הזה? עם הספקות? עם התחושה שמשהו בעל השלכות ככ גדולות תלוי בי?

)