לא רוצה להתלונן על זה, אבל יוצא ככה
חזרנו מחמי וחמותי משבת עם הילדים משתעלים נורא והתינוקי בן השנה ממש לא מרגיש טוב!!
הוא כמה ימים היה באי שקט כזה והרופא אמר שזה כלום ומאז שהיינו שם ממש החמיר!!
מי שראתה שהתייעצתי כאן, היה לו קוצר נשימה, חום, אי שקט מטורף. קיבל משאפים וסטראוידים ועברו שלושה ימים, חוץ מזה שהחום ירד, הוא ל-א מפסיק !!! לצרוח!!! הייתי שוב היום אצל הרופא ואומר שיש אולי התחלה של דלקת אוזניים. כי הנשימו התאזנו וכבר לא מצפצף-רק מחרחר. אבל באמת, הילד לא יורד מהידיים שיהיה בריא, בוכה ובוכה ובוכה בלי סוףףףףףףףףףףףףףף. זו לא פעם ראשונה שלא מרגיש טוב ובחיים לא התנהג ככה!
מבינה שזה גם אי שקט קצת מהסטראוידים, הורידו לו מינון היום אבל משהו מרגיש לי לא תקין!!! אני מעולפתתת. הוא לא ישן כמעט בלילה ובקושי ביום ובעלי גם מנסה לעזור כמה שאפשר
ואני נשארת בלי סבלנות לילדים והם אמורים להגיע עכשיו ואין לי מושג איך מאיפה להביא כוחות לאחה"צ האלו?!
ואני עצבניתתתתתתתתתתתתתתת! על חמותי והגיסות המעצבנות שלי, שלא רק שנתנו הרגשה שעושות טובה שמארחות בשבת הזו, גם חזרנו משם הפוכים לגמרי וגם בקושי קיבלנו עזרה ומצאתי את עצמי משתדלת לרצות אותם על כך ש"זכינו" באירוח שלהם! בעוד שהגיסות שלי מקבלות שם עזרה על בסיס שעתי ואנחנו בלי שום עזרה וגרים רחוק!
יצא 2 פריקות, סורי על החפירה ותודה למי שקראה עד כאן