ביום שלישי קטני שלי חגג יום הולדת שנה!!! לא יאמן
במקביל, חולה כבר כמעט 4 שבועות (פה וגפיים, שלשולים והקאות, התיישבות- מיון+מוקד עירוי וכו', דלקת עיניים+אוזניים- טיפול לא נכון ע"י רופא תורן, שינוי טיפול ומקווים לשיפור)
חגגנו שנה במערבולת של תורים לרופא, זריקות אנטיביוטיקה ושמחה כל כך גדולה והתרגשות מטורפת.
השקעתי את חיי ביום הולדת, עשיתי קונספט ג'ונגל, עוגה שאפיתי וקישטתי במו ידיי (שיצאה מעלפת, מרימה לעצמי כי וואו!!)
הוא הרגיש שיש סביבו חגיגה (משפחה קרובה בלבד) והיה כל כך דמח, עליז, חביב, חייכן, מבבוט מעצמו, הוא פשוט הבין שהוא חוגג וזה היה ממיס את הלב.
הייתי מרוגשת שיא, היו רגעים לפני שנתיים שלא דמיינתי שאני בכלל אחגוג יום הולדת שנה לילד/ה משלי.
כתבתי לקטני ברכה, משתפת אותה כאן איתכן, כי אתן חלק בלתי נפרד מכל התהליך מההריון ללידה להיותי אמא.
27/12/2021 07:12
קטני שלי
היה לי איזה 239539 סוגי ברכות לרשום להיום, כתבתי, מחקתי וכתבתי שוב, רציתי להעאלות סרטון, תמונה כזאת או אחרת...
לפעמים אני לא מאמינה שהזמן ככה עבר, איך אתה היום כבר בן שנה?
לפני דקה ירדו לי המים, לפני דקה 18 שעות חדר לידה, לפני דקה קיסרי חירום בהרדמה מלאה, לפני דקה קמתי על הרגליים אחרי 7 שעות מהניתוח רק כדי שסוף סוף אוכל לקבל אותך אל ידיי.
איך עבר ככה הזמן?!
קטני שלי, שנה שלמה שאני המאושרת בנשים, שאני אמא גאה לילד הכי שובב, מתוק, חייכן, שובב אמרתי כבר? חכם, הכי מושלם בעולם בשבילי!
שנה שלמה שלימדת אותי כ"כ הרבה דברים חדשים
כמה אני חזקה כשאני רק רוצה
כמה כוחות יש בי
כמה יכולות יש לי לתפקד בכל סיטואציה
כמה אני באמת לא מתביישת מכלום ומאף אחד (כי הרי תמיד מצחיק להסתכל על איזה אמא משוגעת שמקפצת מול עגלה מהצד חחחח)
כמה שכל מה שעברנו עד הלידה שלך, מסתבר, שעם כל הכאב, היה הכי נכון עבורי, עבורנו
כמה שלאבד 2 הריונות היה מה שצריך היה לקרות כדי שנזכה בך
כמה שהאהבה שיש לי אלייך היא באמת משהו שבלתי ניתן להסבר במילים
כמה שאתה כל חיי.
קטני שלי, יום הולדת שמח אהבת חיי, אני מאחלת לך בריאות בריאות בריאות, אני ואבא שלך נדאג לכל השאר, מבטיחה, לעולם!!
אני אוהבת אותך יותר ממה שאפשר בכלל לדמיין!
🧿🧿🧿
ב"ה
תודה על התגובה!