על המרחב הוירטואלי שכולנו חלק ממנו.
בעקבות כ"כ הרבה מקרים מצערים של אנשים שמנצלים את טוב ליבן של נשים יקרות או של גולשים תמימים, חשוב לי שוב לחפור ולהזהיר וכן גם להיכנס לדקויות של הדברים.
המרחב הזה, בפרט בפורום המדהים הזה, הוא נפלא. ויש בו פוטנציאל עזרה ותמיכה כ"כ כ"כ גדולים!
ומרקם אנושי פשוט מופלא של נשים יקרות ומדהימות אחת אחת.
אחווה נשית אמיתית.
ולצד כל האור הגדול והטוב הגדול שיש כאן, יש מימד שלצערנו רחב אף הוא של רע. של חושך גדול.
של כאמור אנשים שמנצלים את זה.
וזה כ"כ חשוב שנזכור את זה.
בכל מילה שאנחנו כותבות
בכל מסר או שיחה אישית
וגם ע"ג הפורום עצמו.
נחשפתי גם מנסייון אישי לצערי וגם מהמון פניות ודיווחים לכ"כ הרבה אנשים מסוכנים! פוגעים! מניפולטיבים!
אנשים שמתחזים לנשים
או בשיחה אישית
או במסר
או ע"ג הפורום
זו יכולה להיות גם ניקית מוכרת שכותבת כאן הרבה - והיא באמת גבר.
(יש גם להיפך, בעיקר בפורומים מקבילים).
אנשים שקוראים בשקיקה (מבחילה) מה שכל אחת מאיתנו כותבת כאן.
ונסו רגע לדמות את זה שבכל שאלה או תגובה שעולה כאן - אנחנו נמצאות על במה ענקית ומולנו יש קהל רחב של נשים וגברים כאחד, אנשים טובים ושאינם כאחד, ואנחנו פשוט מחזיקות רמקול חזק בידינו וואומרות את הכל.
לכן לחשוב שבע פעמים לפני שבוחרות לשתף משהו.
גם שיתוף שלכאורה תמים, אין לנו מושג מי קורא אותו. אין לנו מושג איזה אנשים סוטים ומזוויעים מסתובבים כאן ומנסים לעשות מזה מטעמים, וגם אם לא הולך להם עם אותה ניקית שכתבה - אז מנסים הלאה. ממש עוברים אחת אחת!!! זה פשוט מטורף ומזעזע כאחד!
אז אם יש שאלה, אפילו של אישה, אפילו של אישה מוכרת, אבל זה מצריך מאיתנו לשתף בחיינו האישיים,
לשתף חלילה מהמקום האינטימי שלנו, מהמקום של הניראות שלנו, מהמקום של הבחירות שלנו, מהמקום של הפרטים האישיים של חיינו או משפחתינו או העדפותינו - יש אלפי עיניים שקוראות זאת וזוממות.
למשל, האם הייתי רוצה ובוחרת לומר על במה אל מול קהל של גברים ונשים שאיני מכירה מה אני עושה בליל טבילה?
האם הייתי רוצה לומר על במה אל מול קהל של גברים ונשים שאיני מכירה מה עשינו ביום הנישואין שלנו או בזוגיות/אינטימיות שלנו בכללי (גם אם לא נכנסים לפירוט אלא רק בכללי, האם הייתי עושה זאת על הבמה הזו?)
כי האשלייה הזו שקוראות את זה רק החברות הקרובות שלי, רק נשים יקרות, היא אשליה.
וכולנו בטוח לא היינו משתפות את הכל אם עומד מולנו גבר זר. קל וחומר שכמה. קל וחומר שכאלה שכוונותיהם ה' ישמור.
אז זה קיים כאן. לצערנו הרב.
יש כאן למשל גם גברים שפשוט עוברים ניקית ניקית, (ואם היא שיתפה משהו על עצמה בשרשור מסוים אז עוד יותר "נדלק" להם התיאבון המבחיל שלהם והם יכולים ליצור קשר איתה ולשאול על זה, אבל כמובן שבתחכום, כאילו הם אישה, או כאילו הם מתייעצים, או כאילו הם מסכנים, וכן הלאה)
וכל אחד עם ה"שיטות" המזוויעות שלו.
להתחיל בקטן,
ליצור אמון,
לאט לאט
ממש ב"שושו"
בלי שיחשדו
כאילו אני טוב, ותמים, ומסכן, ורק רוצה להתייעץ, או שבכלל אני אישה, ואישה שזקוקה לעזרה נואשות - ואז ככה לאט לאט מנצלים את הלב הטוב של הנשים המדהימות שכאן.
ולא!
אנחנו לא ניתן לזה להמשיך ולקרות!
כי יש כאן גם כוח עצום של טוב!
וכולנו יחד יכולות למגר את התופעה הזו!
כמה שיותר דיווחים למנהלות היקרות שכאן
כמה שיותר זהירות
כמה שיותר לא לשתף כלום כלום אישי שלא היינו משתפות על במה שכל העולם צופה בנו כולל גברים וכולל חלילה סוטים שלא נדע
כמה שיותר לא להיכנס למסרים או שיחות אישיות שמבקשים עזרה/התייעצות/מידע/אחר על דברים אינטימיים או על דברים שכאמור לא היינו בוחרות לשתף אל מול כולם בעולם האמיתי!
כמה שיותר להפנות את כל הנ"ל שיפנו לעזרה בעולם האמיתי! או לפחות ע"ג הפורום!
ומה שנראה לנו לא תקין - לעצור. לחסום. לדווח. לנתק כל קשר.
שידעו כל אותם הרשעים (וכן, הם רשעים!) שאנחנו לא טרף קל. ולא טרף בכלל.
שיעשו תשובה עם עצמם ויטפלו בעצם בעולם האמיתי עם עזרה מקצועית ויעזבו את כולנו בשקט.
להוציא את כל הגועל הזה לאור השמש
לחשוף את הפגיעות ואת המניפולטיביות והרע הזה
להתאחד יחד
להישמר, לשמור על עצמינו ועל חברותינו כאן דרך כך.
ולהמשיך להנות מהרחב המדהים הזה ורק מהצד המואר והטוב שלנו ב"ה, כי יש המון ממנו 🙏
)