עובר שלי. ימים אחרונים להרגיש אותך מתקיים בתוכי. את התנועות המדהימות שלך מבפנים, עוד ממש מעט נפגוש מבחוץ.
אני סקרנית לראות למי אתה דומה, ומקווה שתהיה דומה לשנינו. כמו שכל ההריון אני חופרת לאבא שלך, שיהיו לך את הגומות של שנינו, הימנית שלי והשמאלית של אבא. את קמטי הצחוק של אבא שלך, את העיניים שלי.
סליחה שאני חסרת סבלנות בימים האחרונים, ומבקשת ממך לצאת. קח את כל הזמן שתצטרך שם בפנים, אני פשוט מאוד מאוד רוצה לפגוש אותך כבר. לתת לך חיבוק, להניק אותך, לראות אותך, להריח אותך, לשמוע אותך.
אני יודעת שאתה בפנים ומקבל את כל מה שאתה צריך, ושחבל הטבור הוא ממש כמו הנקה ושטוב לך ואתה ממשיך להתפתח יפה. אני אשתדל לא לדחוק בך, אני פשוט כבר מאוד סקרנית וגם חוששת ובעיקר מצפה ומחכה שנהיה משפחה אמיתית, שתצא לעולם הזה ונפגוש אותך ונכיר ונלמד אחד את השני ואת הדינמיקה המופלאה של שלושתינו.
אני רוצה לדעת כבר שלמסע הזה יש סוף טוב ומתוק מאין כמותו.
אני רוצה להיות אחרי הלידה שלך, ולהבטיח לך שאני מסוגלת לטפל בך. ולדעת שעברתי את זה, ושלא קרה שום דבר נורא או איזה תרחיש איום ממלא התרחישים שיש לי בראש.
אני מקווה שכל הלחץ והדאגות שיש לי, ושהועצמו במהלך ההריון לא משפיעים עליך, ושתצא רגוע ושלו ומלא בטחון עצמי כמו אבא שלך, שתיקח את הדברים הטובים שבי, כמו את מידת האמת והרגישות והכנות, והיכולת להחזיק המון דברים במקביל, את העומק ואת היכולת לעטוף ולחבק... אבל לא את כל המקומות ההססניים, הפגיעים, החלשים, החוששים, הנבהלים והלא מעריכים את עצמם. שם אני מתפללת שתקבל את כל הטוב שיש באבא שלך, שתצא באיזון מושלם ותקבל את הטוב שיש לשנינו להעניק לך. ובעיקר אני מקווה שתצא אישיות עוצמתית ועצמאית ויחודית. אני כבר מאוד סקרנית להכיר אותך.
כבר מהבטן אתה יודע מה אתה רוצה, מסובב את כל האחיות על האצבע הקטנה במוניטור, עושה קונצים... כל הערכת משקל או סקירה משתולל ומשגע את הרופאים והטכנאיות, אבל כשצריך לבדוק תנועות אחרי מוניטור בעייתי אתה ישן לך בשלווה מוגזמת ולא מתעורר גם כשהרופאה מנערת אותך. אנרגיות ושובבות כמו שלי, ויכולות שינה מרשימות ונחת כמו של אבא שלך.
ילד פלא, נס שלנו. התבשרנו על ההריון שלך בטיימינג הכי הזוי שיכולתי לדמיין, ובמבט לאחור - הכי מדוייק שהיה יכול להיות ושיכולנו לבקש. אני בטוחה שתצא לעולם בטיימינג הכי מושלם, ולא דקה אחת לפני.
אני נושמת את הימים האחרונים שיש לי להרגיש את השיהוקים שלך, שנמצאים כבר ממש למטה, אפילו שהרופאה אמרה שאתה מבוסס יפה אבל עוד לא מספיק ללידה ושלא נראה שזה יקרה בקרוב. אני יודעת שזה כבר הכי קרוב מאי פעם, ושיש לך את הדרך והזמן שלך להגיע לעולם, ושאתה עוד תפתיע אותנו.
מקסימום תהיה ילד של שבט ולא של טבת, עדיין ילד חורף כמו שאמא שלך רצתה, נעשה חופשת לידה עם מלא שוקו חם וכירבולית ונתפנק לנו עם גרביים שווים ופיג'מה מפנקת. יש לי הרגשה שתיוולד ביום גשום, אבל אבא שלך פחות בקטע, אז תחליט במי אתה מתחשב 😌 רק בבקשה אל תגיע בשבת, טוב?
אנחנו לא רוצים ברית בשבת, וסבתא שלך לא תגיע ללידה אם זה יהיה בשבת. שתדע שהיא אחלה סבתא שבעולם, כדאי לך שהיא תצליח להגיע

מסקרן מתי תבחר לבוא... אתה ילד של לילה כמוני או ילד של יום כמו אבא שלך? זה יהיה במהירות, בהפתעה ובעוצמה, או בנחת, בזמן ממושך וארוך שידרוש מאיתנו לגייס כוחות וסבלנות? אולי זה יהיה בין לבין, משהו טוב ככה באמצע?
אתה תתברג יפה יפה ותהיה במנח אידיאלי ותשתף פעולה עם הלחיצות שלי ולא תקרע אותי, נכון? כדי שאני אתאושש מהר מהר ואטפל בך הכי טוב שאפשר.
אני אמא שלך ואני מסוגלת ללדת אותך, והכל הכל יהיה בסדר. אני מאמינה בזה. יהיה טוב. גם קשה זה טוב, ואין סיבה שיהיה קשה. היה לנו מספיק כפרת עוונות בשנה האחרונה, מותר שהלידה הזו תעבור חלק ובטוב.
אז ילד שלנו, אנחנו מחכים לך מאוד מאוד. תגיע כשזה ירגיש לך הכי מוכן ונכון, רק אל תשאיר אותנו מדיי במתח, אנחנו כבר מתגעגעים תשעה חודשים ליצור פלאי שהתאהבנו בו עוד שהיה נקודה פועמת שהטכנאית הכריזה עליה "יש דופק". אני עוד שומרת את המקלון עם שני הפסים, כשהבנתי שזה אמיתי והולך לקרות - כתבתי מאחורה את התאריך והכנסתי לקלסר של כל הבדיקות.
מעניין אם נקרא לך בשם שחלמנו עוד מתחילת ההריון ואפילו לפני, או שפתאום יבזיק לנו משהו אחר שיתלבש לשנינו בול על הפרצוף הקטן היפיפה והמתוקי שלך.
יאללה, רק עוד כמה ימים ואתה בא ❤️