הבעיה שבכל פעם שיוצאת איתו הוא מביך אותי ברמה שאני מתכווצת. ולא כי הוא עושה לי משהו . האינטרקציה שלו עם נשים פשוט מביכה אותי.
הוא מנסה להצחיק וזה יוצא לא מצחיק והנשים צוחקות או מגחכות כדי לא לפגוע. והוא מבסוט מעצמו. אבל אני קולטת מהצד השני שזה נטו כדי לא להביך אותו. לפעמים היו מצבים שייבשו אותו. או מלצרית שממש גילגלה עיניים ואמרתי לה הוא צוחק איתך מה יש תחייכי והיא פשוט אמרה בפנים מה לעשות שזה לא מצחיק אותי. התביישתי בשבילו.
הבדיחות שלו לא גסות או משהו פשוט לא מצחיקות.
זה קורה עם מוכרות. מורות. סתם חברות שלי. שכנות. וכו.
הוא לחלוטין לא מנסה להתחיל איתן. כן מנסה להיות מצחיק או מגניב או לא יודעת מה וזה יוצא לו מביך ועקום. והוא רוב המקרים חושב שהוא באמת מצחיק אותן ולא קולט בכלל את מה שאני קולטת מהצד. שזה צחוק של אין לנו ברירה.
אחרי הסיפור עם המלצרית נהרסה לי ממש היציאה מהסיטואציה ודיי חזרנו הבייתה בבאסה.
אבל הוא לא מפסיק.
כל פעם שיש אינטראקציה עם נשים אני בלחץ מיזה שהוא ינסה להיות מגניב ואני הולכת להיות מובכת. וכדי לא להביך אותו לנסות להסביר תבדיחות שלו ולצחוק גם ממבוכה וכו
בקיצור בפעם האחרונה שזה קרה(הבוקר) אחרי שהיא צחקה ממבוכה כמה פעמים אמרתי לו שדיי זה מביך זה לוחץ זה לא מצחיק. זה מביך אותן ואותי. הוא אמר לי שלפני 20 שנה היה לו ים ידידות והוא יודע מצויין איך לדבר עם נשים ואני לא אחנך אותו. כל עוד זה לא פוגע זה לא ענייני וכו.
בקיצור לא מבין שהוא מביך את עצמו ומביך אותי כי אני מרגישה שהוא מייצג אותי וכו.
אשמח לדעתכן