אני מאד נסערת, ואין לי כמעט את מי לשתף מהסביבה הקרובה.
בימים האחרונים גיליתי שחברה טובה שלי, שנמצאת בקשר זוגי כבר כמה שנים (עוד לא נשואים) , חווה ממנו אלימות, גם אם לא ממש פיזית (ואולי כן).
דברים שהם נורות אדומות זועקות.
קשה לי להבין את זה עליה. וקשה לי שהיא לא שיתפה אותנו בדברים האלה. כנראה התביישה או שבעצמה לא היתה לגמרי מודעת לחומרת הדברים (שזה מוזר).
אני וחברה נוספת פועלות כדי לדבר איתה ואולי בהמשך עם המשפחה שלה, אבל לפי העצות שקבלנו מאנשי מקצוע זה צריך להיעשות לאט ובעדינות.
בינתיים אני מרגישה שזה מאד מאד משפיע עלי ומטריף אותי. גם הידיעה שהיא עוברת את כל זה, ואולי מסובכת ממש חזק. גם ההבנה שזה כבר כל כך הרבה זמן ולא ידענו או ניחשנו ולא יכלנו לעזור לנו. גם ההבנה שהיא מידרה אותנו מהרבה מידע משמעותי לגבי הקשר הזה.
ברור לי שאני לא האישיו פה, ואני צריכה לעשות הפרדות. אבל מבחינת התחושה, נראה לי שככה מרגישות הבחורות בתכנית המתחזים. הרגשה שמתערער כל מה שידעת על בן אדם קרוב אליך.
דואגת לה, ורוצה בטובתה, ומקוה שהיא תצליח בחכמה להבין שצריך לסיים את הקשר הזה ותצליח לעשות את זה בצורה טובה ובטוחה.
ואולי בגלל שאני בחופשת לידה ופחות עסוקה ופחות ישנה, זה משפיע עלי רגשית מאד חזק, אולי יותר ממה שזה אמור.
בכל אופן הייתי צריכה לפרוק.
תודה יקרות!