מה שמפריע לי הוא עניין הביגוד שלא בדיוק תיאם אצל שנינו, ז''א אני פחות מתחבר לסגנון שלה גם מבחינת טעם וגם מבחינת גדרים הלכתיים/צניעותיים.
אקדים ואומר שלי מאד חשוב המראה החיצוני והביגוד שיהיה מטופח אסתטי ומוקפד, אממה אשתי ואני לא בדיוק אותו טעם בביגוד היא יותר סטייל בייסיק ואני מתחבר לסגנון יותר פנסי, גם מבחינת הגדרים הדתיים בעניין הזה כבד לי אני פחות מתעכב על זה והיא לדעתי קצת באובסס עלזה, כל דבר קצר/צמוד/שקוף/פתוח מדי לטעמה כשאני רואה נשים שמשתייכות כמונו לאותו מגזר ו/או משפחה שהולכות בדיוק עם אותם דברים.
בעניין של הגדרים זה שכל הזמן מושכת את החצאית שתהיה על הברך ( היא לא הולכת עם חצאיות אפי' גבוליות ואני אומר לעצמי omg מה את מושכת לא רואים כלום ) או שלפעמים המטפחת ממש עד המצח וזה כבר דוחה אותי קצת.
מה שקורה לי זה שביציאה נורמלית לרחוב/סופר/קניון/מסעדה אני מוצא את עצמי מקנא באותם אלה שלא נתקלים בבעיה הזו או באותם נשים (רק אציין שזה לא בא ממקום שהעיניים שלי מחפשות נשים, אלא בראיה אקראית או נשים בתוך המשפחה) אני מוצא את עצמי מתוסכל מזה שוב ושוב.
היא יודעת שאני סגנון אחר ומצפה ממני להחמיא לה ולצאת מגדרי על בגדים שאני לא אוהב אז אני זורם אתה ומפרגן לה על מה שהיא לובשת ומשחק אותה מבין למה הבגד הזה בעייתי מבחינה דתית אבל תכלס אני ממש מתוסכל מזה.
אשמח לשמוע מכם.ן מה דעתכם.ן

נפלאה