הוא גם שונא חולצות עם צווארון, או חולצות עם כל מיני דברים בולטים (נגיד עיצוב של רוכסן כזה מבחוץ, מתלונן שזה מציק לו. בסוף הבנתי שזה רק שורט אותו כשהוא שם את החולצה, אבל כשהוא לובש אותה זה לא מורגש כי זה רק בחלק החיצוני, אז לימדתי אותו איך לשים את החולצה בצורה שהרוכסן לא יגע בו), לא מסכים ללבוש סנדלים שבחנות הוא אמר שכן נוחות לו, ואני מתחרפנת כבר מכל הפרטים האלה, לפעמים נראה שכבר אין שום בגד שלא בעייתי בשבילו (המכנסיים תמיד או לוחצות מדי או משוחררות מדי, אבל בהמשך היום לא מפריע לו, רק כשמתלבשים)
אני תוהה מה לעשות, כי אם באמת מציק לו אני צריכה להתחשב (לדוגמה עם הגרביים קניתי לו מידה גדולה יותר וזה עזר. לא הפסיק את התלונות לגמרי, אבל פחות) ולא יכולה להכריח אותו ללבוש משהו שמציק לו. אבל אני מרגישה שזה סתם ולא יודעת ממה זה נובע, אבל הויכוחים האינסופיים האלה, הבכיות והצעקות, ובסוף תוך דקה הכל בסדר ולא מציק יותר, זה מה שמתמיה אותי וגורם לי לא להאמין להצגות האלה. ובסופו של דבר הוא לא יכול להחליט לפסול כל בגד שיש בארון, ואני נותנת לו חופש בחירה ומציעה חלופות, אבל יש ימים שהוא לא רוצה כלום והכל לא נח ואז אני פשוט קובעת עובדה שזה מה שלובשים, והוא צורח ואני מלבישה אותו ואחרי 2 דקות הוא שוכח למה הוא לא רצה את הבגד הזה והכל טוב, אבל עד אז שנינו כבר מותשים ויוצאים בהרגשה מרירה 😏
אשמח לכל עצה והארה!!