לוח השנה התנועתי.123

כנראה שהשנה לא אזכה להכניס את לוח השנה התנועתי לחדר שלי בביתי, כבשנים קודמות...

אני משתדל לא להכניס לחדר שלי תמונות של בנות, אפילו לא של בני המשפחה. זה דבר שאני משתדל להקפיד עליו.

לפני כשנה ושנתיים כשקיבלתי את לוח השנה התנועתי, היתה לי התלבטות מאוד קשה 'האם להכניס לחדרי את הלוח?'.
מצד אחד יש שם תמונות של בנות, ואני לא מכניס לחדרי דבר כזה, עקרונית.
אך מצד שני, מדובר על הלוח השנה התנועתי, ואני סתם חג'דומט מטורף, אז אולי בזה אפשר להקל...

לסוף נכנעתי ונפלתי, והרשיתי לעצמי להכניס את הלוח לחדרי... חשבתי לגזור את את התמונות של הבנות מהלוח, אך היה לי קשה להיות עם לוח הרוס ומעוות, אז הוא נשאר ללא תיקונים...

בהווה ב"ה אני לאט לאט יוצא מההתלהבות של התנועה, ואני מתחיל להבין שיש עולם חוץ מהתנועה (דבר שקצת היה קשה לי להבין עד לפני כמה זמן...); ואני חושב שלא חכם שאוותר על הרוחניות שלי למען התנועה, אז לצערי לא אזכה השנה להכניס את הלוח לחדרי...

לפני מס' דק' דיברתי עם 2 מההנא"ר על איזה משהו בלוח התנועתי, ומאוד רציתי גם לדבר איתם על עניין התמונות שבלוח, שיותר ראוי וטוב שלא יהיו שם תמונות של בנות, אך חששתי שהם לא יבינו מה אני רוצה והם יגחכו עלי... ואני נתפס בתנועה כחפיפניק בנושא הזה (וכנראה שבצדק...), אז בכלל לא שייך...

טוב, עד כאן קצת פרקתי את מה שרציתי...

העיקר שתהיה לנו יראת שמים טהורה ואמיתית...

בצ"ל אריאל!

יש עוד בעיות בלוח (אבל פחות רציניות)שמעון

א. הלוח מיותר, בדרך כלל הפעילויות לא נעשות ע"פ מה שבלוח

ב. בשבה האחרונה לא היה בלוח אף אחד עם חולצת תנועה...מגוכח.

חבל. לפני שנה בקשתי מההנהלה לתת לחב"גיקים לקבוע את הלוח שנה אבל הם לא טרחו לענות לי.

סעיף ב'.123

אתה מתכוון מסתמא ל'שנה' האחרונה.
זה באמת מגוכח מדי שהתמונות של הבנים שם ללא חולצותנועה (אם אני זוכר נכון, לבנות שם כן יש חולצותנועה).

יש לך חב"גניקים שיכולים לעשות את זה? אפשר לפחות לנסות לתקן את המצב בשנים הבאות...

בצ"ל אריאל! 

אותך. אם ההנא"ר תרצה...שמעון

הרעיון היה שאנחנו נקבע את האירועים וגם נדאג להפעלתם, כך ה"פראיירים" לא יקבלו טלפונים בהולים שממש צריך שיבואו למשהו ששכחו לארגן כמו שצריך אושהצוות שההנהלה השיגה הבריז. אבל מסתבר שכבר לא צריך אותנו- לוקחים אותם מבנ"ע (אולי זאת הסיבה שאין חולצות תנועה בלוח?)

נ.ב. אין בלוח אף אחד עם חולצה כחולה למרות שזה כבר היה "אין". בדקתי.

אני אשמח, אך לא בטוח שיסכימו...123

אם זה המצב, אז אפשר לשים בלוח תמונות של חבר'ה עם חולצותנועה של בנ"ע...

מוזר. דווקא זכור לי שכן יש בנות עם חולצות כחולות. טוב, אולי אני סתם מערבב עם משהו אחר...

בצ"ל אריאל!

אז יאללהיוכי
אני אומרת... כל הבנים שזה מפריע להם, שירימו טלפון להנהלה.. אני בלי נדר אנסה גם... אבל אני חושבת שבעניין הזה ההשפעה של בנים שמבקשים אתזה תהיה הרבה יותר גדולה. דוגרי, לדעתי, אם זה מפריע אפילו למישהו אחד, צריך להפסיק לשים תמונות של בנות... זה לא כ-ז-ה דבר חשוב וחיוני...
תמונות בלוח שנה.123

אם זה מפריע לבנים, וזה לא מפריע לבנות שלא יופיעו תמונות שלהן - מושלם!

אך אם יש בנות שכן מאוד חשוב להן שיהיו בלוח תמונות של בנות, יש צורך להתחשב בזה...

בצ"ל אריאל!

אני חושבתיוכי
שאם למישהו יש בעיה עקרונית עם משהו, ולמישהו אחר יש סתם בעיה, לא משהו עקרוני... צריך להתחשב באדם שזה ממש עיקרון בשבילו... יאאא התפלספתי... קיצר, אין בנות שזהעיקרון בשבילהן שיהיו תמונות שלהן בלוחשנה, וזה לא יוריד או יוסיף לאפחת שומדבר... מצד שני, יש בנים שזה כן משהו עקרוני אצלהם... וזה כן יכול לפגוע... אז יותר סביר להתחשב בהם...
מה הבעיה, נניחצחי קנטור
להכין שני לוחות?
אפשר לעשות שתי גרסאותאלעזר
אני לא חושבתיוכי
שיעשו אתזה... כאילו סה"כ אנחנו אותה תנועה... וחוצ'מזה זה בטח עולה עוד כסף להוציא 2 לוחות שונים...
בגלל שלא נראה שיעשו שינוישלומית16

אז מה הבעיה נגיד לבנים שמפריע להם לחתוך את הלוח מסביב לחודשים עצמם בלי כל המסגרת של התמונות?

אני גם חושבת שזה ממש ממש לא בסדר ואני אשתדל בלנ"ד לדבר על זה..

לכולם תבינו משהו אחד:דינמית

כ"כ קשה לכם להתמודד עם העובדה הנוראה שיש בנות בעולם? ועל הלוח שנה אתם מדברים? אני בדיוק מביטה עליו... בואו נראה, בנים מחזיקים אופניים, בנים מחייכים, בן נוטע עץ ו... מה זה? זה מטושטש..... אהה כן... זה בנות.... ואפשר לגזור ת'תמונה של הבנות ולשים תמונה של חברים שלכם.

אני אישית נגד זה שיהיו רק בנים בתמונות ביחוד בגלל שרוב התנועה מורכבת מחניכות אז זה יהיה נחמד אם ישימו איזה תמונה מטושטשת של בנות כדי להראות מי בעצם הרוב בתנועה.

פמניסטית?ברוךש
תשמעי..יוכי
אני לא חושבת שהבעיה של החברה האלה זה שיחשבו שאין בנות בתנועה כי נמאס להם שיש יותר בנות, אז שיחשבו שיש רק בנים... ממש לא! את צריכה להבין שכן יש פה איזה בעיה הלכתית שבנים יראו תמונות של בנות, אמנם לא כולם מקפידים על זה, אבל יש את האנשים שכן מקפידים... אז למה לא לעזור להם להמשיך ליות חאג'דומאטים... (כן כן.. מי שאין לו לוחשנה בחדר הוא לא חאג'דומאט... ).
ת'אמת... זה עושה לך משהו לראות תתמונות של הבנות בלוחשנה? לוידעת אני כבר התרגלתי שדי מדחיקים אותנו....  (ע"ע סרטים של התנועה...). ואני מוכנה לעשות את ה"ויתור הכואב" הזה רק כדי לא לפגוע באנשים...

יום טוב בצ"ל אריאל!
"לא לפגוע באנשים"דינמית

האמת, כן דיי מפריע לי שמדחיקים ת'עובדה שיש בנות בתנועה...

וחוצמזה... לא נראה לכם קצת יותר מידי מוגזם "שלא יהיה תמונות של בנות {אפילו קרובי משפחה} בחדר"? הבנתי שהתנועה שלנו בעד הפרדה אבל יש גבול...

החדר שלי.123

אין קשר מחייב בין האישיות שלי, לבין התנהגותי בתנועה כמדריך וכקומונר.

יש לי את האישיות שלי, יש לי את ה-ד' אמות שלי, שבהם אני רוצה להתנהג בצורה מסויימת. אך משום שיש צורך שגם אני אפיץ אור עד כמה שאני יכול, בחרתי להפיץ אור דרך תנועת אריאל, ובה הייתי צריך להתקפל במידה מסויימת ברוחניות שלי, ע"מ שאוכל לתפקד בצורה ראויה (אין אפשרות להוביל סניף, כאשר אני קומונר, עם כל מיני חומרות אישיות שלי, כאשר הסניף אינו מוכשר לזה כלל וכלל).

החדר שלי, הוא לא שייך לתנועה, ויש לי עניין לשמור על הקדושה שלו. אין בעיה מעיקר הדין להכניס לחדר תמונות של קרובות משפחה, אך אני אישית לא רוצה בזה.

אם התנועה רוצה להוציא לוחות שנה עם תמונות של בנות - שיבושם לה, ואיני דורש שזה לא יהיה כך; אם אם בקלילות אפשר לתת גם לי את האפשרות להנות מהלוח שנה - ישמח ליבי גם אני.

בצ"ל אריאל!

* הבן-איש-חי לא היה מכניס לחדר שבו הוא למד תורה ילדה מגיל 11 בערך... לא שאני מתקרב בכלל לבא"ח, אני אפילו לא ראוי להיות הציפורניים שלו. אבל אם אני יכול להקפיד על איזה משהו קטנטן, בשביל להזכיר לי שצניעות זה לא משחק, אז למה לא?...

קצת מוזר.שרי.

אם היתה בעיה מהותית בפרסום תמונות של בנות בלוח השנה, התנועה לא היתה עושה את זה. הרי בזה אנו מתמחים- לכת עם התורה עד הסוף, לא?

חבל שחבר'ה כאן מחמירים בדברים שניתן להקל ומקלים בדברים שראוי להחמיר.

בציפייה לבניין אריאל!

גם לי מוזר...123

לא אמרנו שיש בזה בעיה מהותית; אך כן יש אנשים שמקפידים על זה.

אם אני מיקל בהלכות פסח, זה סותר שאני מחמיר בהלכות בשר וחלב??

יש דברים שאני רואה לנכון להחמיר, ויש דברים שלצערי אני עדיין קטן וחלש, ואני מקווה שאשתפר בהם.

(מתוך הבנה שהמשפט האחרון מוסב אלי, ואני מבין מה מפריע לך - אם את רואה את הפורום כדבר שאני מיקל בו לעצמי, אז זו טעות; אני לא בטוח שהפורום הזה הכי בריא לי, ולאו דווקא בגלל ענייני צניעות. אך לרבים מחברי התנועה, אני חושב שהפורום הזה מאוד טוב, ואני בסה"כ בעבר עסקתי במלחמה למען קיומו של הפורום, לא בשבילי אישית, אלא בשביל חברי התנועה. ואכמ"ל).

בצ"ל אריאל!

לא מוסב אליך ספציפית. ולא מדבר על הפורום.שרי.
הרחבה והסבר.123

יהיה נחמד אם תסבירי את כוונתך (לפי תגובתך כאן, לא הבנתי את ההודעה הקודמת שלך).

בצ"ל אריאל!

תופעה שנפגשתי איתה במהלך הקומונהשרי.

ובכלל, בכל שנותיי (18 וחצי במספר) בציבור הדת"ל.

התעסקות בזוטות.

הרי אם זה היה באמת חשוב, יוסי לא היה נותן לזה לקרות.

איני בטוח...123

כבר היו דברים בתנועה שרק שלאחר שהאירו את עיני המזכ"ל בנושא, הוא שם לב אליהם. ב"ה שהתנועה גדולה, ויש דברים שהוא לא יודע עליהם מיד ברגע הראשון שהם קורים.

ודבר זה הוא לא איזה דבר איסור, אך כן יש כאלה שזה מפריע להם.
אף-אחד לא טען שזה הדבר הכי מרכזי בתנועה, וגם אף-אחד לא אמר שאין לתת לזה לקרות.
זה דבר שהוא מותר, אך יש כאלה שחשוב להם להקפיד, ובזה עסקנו.

ובהרבה פעמים יש חשיבות גדולה מאוד לעסוק גם בדברים הכאילו קטנים ובפרטי פרטים ולא לדבר רק על איזה אידאלים גדולים ומפוצצים.

ונכון שזו זוטא, אך למה אי-אפשר לעסוק מעט בזה, כאשר תופסים פרופרוציות נכונות ולא משקיעים על זה את כל חיינו?...

בצ"ל אריאל! 

תעשה מה שאתה רוצה..שרי.
דיי לגזענות!!!! זה אפילו לא נוגד את חוקי הצניעות!!אפוש

בס"ד

בבקשה אל תגזימו!

גם אם יש בנות הם מטושטשות שחבל על הזמן!

ואם גם בזה יש בעיות אז בבקשה תעשו גם לוחתנועה נפרד...

אם יורשה ליאנונימי (פותח)

אם יורשה לי להעיר בעדינות.

"כל המחמיר תבוא עליו הברכה"

יש הנהגות לציבור, ויש הנהגות שהיחיד מנהיג לעצמו, ובכללן חומרות מסוימות שטוב שכך.

אני חושב שאל לנו להתחשב בכל הנהגה, טובה ככל שתהיה, ומבורכת ככל שתהיה, באופן הציבורי של התנועה, כי לדבר אין סוף.

ושוב, אני אומר זאת נורא בעדינות, ומתכוון לכך בצורה העדינה ביותר...

נכון!!123

אמת!

בצ"ל אריאל!

אולי.....אנונימי (פותח)

אולי תעשו לוח שנה לבנים ולוח שנה לבנות....וזהו

וזה לא קשה כי אפשר לעשות אותו דבר רק חוץ מהתמונות......

וחוץ מזה בכלל לא צריכים את זה כי כל מה שכתוב שם לא עושים.......

אני.

למי שיש בעיה שלו יתלה את הלוח!!אפוש

בס"ד

הבנות במילא לא מהוות את הרוב של הלוחות...והבנות גם ממש מטושטשות...

דיי לשטויות!!

חברה...יוכי
רק בקשה קטנה... אל תזלזלי בדברים שאנשים עושים ותקראי להם שטויות... זה כ"כ לא שטויות...
את לא חושבת שזה הגזמה?אפוש

בס"ד

ועובדה שהרבנים לא יצאו נגד זה...

גם בעזרא גם בבני עקיבא וגם באריאל (!!!)............

עיקר הדין.123

נכון שמעיקר הדין זה בסדר, אך יש המחמירים.

(גם בעזרא גם בבנ"ע וגם באריאל, הרבנים התירו שתהיה ישיבה נפרדת ללא מחיצות, אך החבר'ה באריאל לא הסכימו להיתר זה - בעצם בבנ"ע לא התירו דבר כזה; בבנ"ע זה בדיעבד לשבת בהפרדה ולהיות מחמיר בצניעות...).

בצ"ל אריאל!

וסליחה עם פגעתי או זילזלתי.....אפוש
זה ממש לא הגזמה!שלומית16

אנחנו ממש מבינים את הבעיה ומנסים לפעול שהיא לא תהיה קיימת..

אהה...בטח הפתרון הוא כזה....אפוש

בס"ד

לא לשים תמונות של הבנות.....

עזבו עדיף שבכלל לא יחלקו לבנות ת'לוח עם זה ככה!

זה ממש מרגיז!!!!!!!!

עצוב לי שאת לא מבינה...שלומית16
את החשיבות של ההקפדה הזו ואת הסיבה שזה מפריע לאנשים..
אז בבקשה.....אפוש

בס"ד

נשארו לך עוד כמה פעולות איתי...

?123

למי זה מוסב ועל מה?

בצ"ל אריאל!

זה מוסב לשלומית....יוכי
על זה שהיא אמרה שעצוב לה שהיא לומבינה. (ניראלי לפחות... )
חניכה.123

היא חניכה שלה?

כדאי היה שאפוש היתה מגיבה על ההודעה של שלומית, וכך היה מובן על מה דבריה מוסבים (במידה ואת צודקת בהשערתך...).

בצ"ל אריאל!

היא הגיבה לישלומית16

היא חניכה שלי..

פורום.123

ע"מ שנבין שהיא הגיבה לך, היא היתה צריכה ללחוץ במילה "תגובה" בהודעה שלך ולא בשלי.

בצ"ל אריאל!

זה כתוב כתגובה למסר של שלומית...אפוש
כוונה ומעשה.123

הבנתי שהתכוונת להגיב לשלומית, אך בפועל הגבת להודעה שלי.

בצ"ל אריאל!

אז מה זה מפריע לך?!אפוש

בס"ד

אנשים קחו ת'חיים בקלילות!!!!

נ"ב...

שלומצי אל תבזבזי על זה פעולה...

אם זה רק אני שלא מבינה....

יומקסים....

הפרעה.123

זה לא מפריע לי, זה פשוט גורם שאנשים לא יבינו למי את מגיבה.

בצ"ל אריאל!

מישהואלעזר20

מכל אלה שכתבו פה שזה מפריע להם(בנים) או שהן חושבות שזה באמת בעייתי וצריך לעשות משו בנידון (בנות)-

באמת עשה משהו?!?!?!

אולי די כבר לחזור על אותו ויכוח שוב ושוב?

כולם כבר אמרו את דעתם.ואף אחד לא שינה את דעתו בעקבות הויכוח.

אולי יהיה קשה להאמין123

אך כבר בהתחלה עשיתי צעדים בשביל להזיז משהו בנידון (איני פועל במלא המרץ למען זה, כי במידה ואני היחיד שאיכפת לו, זה לא בסדר לכפות על כולם את מה שנוח לי, ואם יש בנות שזה מפריע להן, אז בכלל אני בבעיה).

בצ"ל אריאל!

אם יורשה ליאנונימי (פותח)

אם יורשה לי לדבר בשם הבנות (או חלק מהן, או בכלל לא...),

אבל אני מאוד מבין בת שיפריע לה שלא תהיינה תמונות של בנות בלוח השנה. זהו לוח השנה הרשמי של התנועה, הוא סמלי, הוא מתיימר להיות רציני ומבטא את פעילויות התנועה, ומביא ניחוח פעילותי ע"י התמונות. הגיוני מאוד שחלק מכובד מאוד מהתנועה ומהפעילויות שבה יופיע על הלוח.

ולמחמירים, כמו שכתבתי לעיל, תבוא ברכה, אך אין צורך מיוחד להתחשב בהם בכלל (אליעד, אל תקח אישית...).

וזה לא אותו דבר כמו המחיצה...

אממ... הנה גם דבר שמפריע...דינמית

אמממ... "דוגרי" לא בן? בן לא ממש יכול לדבר בשם הבנות אבל חפיף...

והנה עוד דבר: החלטתי להיות יותר שומרנית בקשר של בנים, בלי תמונות של בנים ו/או ידע עליהם בעלונים וכו' לכן אני מבקשת שלא תעשו לוח שנה עם תמונות של בנים, את המחנה נעשה במקומות נפרדים, את יוסי ורדי תחליף אישתו ובעצם... לא יהיו בנים בכלל... (צ)

(תחשבו לרגע, יש יותר בנות בתנועה... אז דיי לבקש "בלי תמונות של בנות" אם באמת מפריע לכם אני מוכנה להתחיל שירשור שילמד איך לקחת מספריים, את הלוח שנה ולגזור את מה שלא רוצים.)

אני מבינהיוכי
את הבאסה בזה שלא יהיו תמונות שלך ושל חברות או של סתם סניפים של בנות בלוחשנה... אבל רק משו אחד... אל תשווי בין בנים לבנות בעניין הזה... זה שונה לגמרי!...
בצ"ל אריאל!

יוכי זה לא מבאס...אפוש

בס"ד

כי זה לא יקרה..

אנחנו נשתתף בלוח שנה!

זה פשוט מוגזם אני חושבת שאם את לא מבינה את הקטע ודאנונימי (פותח)
זה פשוט מוגזם אני חושבת שאם את לא מבינה את הקטע זה בגלל שאת לא מבינה את הבסיס של ההלכה ולא בגלל שהם מגזימים ואני תומכת במחשבה כי אני לא חושבת שצריך להכשי בנים מלכתחילה
צודקקקקקקאפוש
זה בסדר123

כבר הבעתי את הסכמתי לדבריך.

בצ"ל אריאל!

צודקים***אפוש

בס"ד

נ"ב

אני מוכנה להביא אפילו כל מיני דברים שאפשר לעשות עם התמונות של הבנות..

(לשרוף..לגזור לקבור...לשים לאמא מתחת לכרית לה מותר..)

תגידו השתגעתם???ברבי
למה לעשות עניין מתמונות של בנות צנועות בלוח שנה מסכן שמי מסתכל בו בכלל?? וגם אם מסתכלים... אתם לא תראו בנות כאלה ברחוב??? אתם לא תראו בנות בחיים???? תסבירו לי את הבעיה הגדולה במידיי פעם להעיף מבט בבנות צנועות לגמרי!!!
את לא מבינה.???!!!אפוש

בס"ד

זה בסדר גמאני לא...

ברבי, יש כאלה שגם רוצים להחמיר..רות22

ולא להסתכל גם בבנות צנועות..

מ'כפת לך??

אדרבא, אני גאה בהם.

אההה רות מספיק...ברבי
תסלחי לי אז בנים כאלה לא יכולים לחיות בכלל בעולם שלנו!! הגזמת רות!! זה כולה תמונות של בנות צנועות!!! צנועות!!!! את יודעת איזה מראות גרועים יש ברחוב??? אז מה יש להתלונן על בנות צנועות??? חוצמזה זה לא שמישהו תלה פוסטר של בונת צנועות זה כולה לוח שנה בחייאת רבאק!!!!! מי מסתכל על זה בכלל??? מעיפים מבט מידיי פעם אוקיי... אבל זה לא סיבה בגלל העפת מבט פעם ביום לסלק את התמונות של הבנות לגמרי!!! זה הפליה זה ממש לא בסדר!!! מי שרוצה להחמיר על עצמו אז שלא ייסתכל או שייקח לוח שנה אחר!! זה לא סיבה שתמונות של בנות לא יופיעו בכלל!!!
עד עכשיו נמנעתי מלהכנס לדיון הזהפנאט 2המשודרג
אבל באמת ברבי ראי מה אליעד כתב(יותר נכון ביקש) שאם זה לא מפריע לאף אחד אז אולי יהיה אפשרי באיזושהיא דרך להוריד או לחלופין לטשטש את התמונות של הבנות בלוח שנה ,,, הוא גם ציין שזו לא הלכה אלא חומרא שהוא רוצה להחמיר
אני לא מבין מה הבעיה.אנונימי (פותח)
מי שמפריע לו, שיקח טוש ושימחוק
סבבה..ברבי
זכותו המלאה להחמיר.. ולכן שיחמיר במחילה על עצמו ולא ישתמש בלוח הזה!! זה לא סיבה להחמיר על כל התנועה ולהוציא את הבנות לגמרי מהלוח!!
זה פשוט לא נכוןאנונימי (פותח)

אני א מבינה מה הבעיה שלך (בלי להעליב זה רק נשמע תוקפני)

אים לא יהיה תמונה של בנות בלוח זה לא אומר שהם לא מודים על קיומנו זה אומר שהם מחמירים בדבריםן שאנחנו לא חשבנו עליהם כדבר רע ועכשיו התחדש לנו כול הכבוד להם מבתינתי אז תיכנסי שניה לראש שלהם ותנסי באמת להבין מכול הלב.ואין שום קשר שזה בנות צנועות או זה בנות.וג אני בת ואני לא נעלבת מזה או משהו כי אני מבינה נסי גם את שה לא קשה כ"כ....יום טוב סורי אם זה נשמע תוקפני אני פשוט לא מבינה אותך..

סליחה אם זה איך שהוא בכול זאת פגע בך.......

אהה..למה רק השנה?אפוש

בס"ד

כל השנים היו בנות בלוח!

מה קרה השנה?

שיחמיר אבל לא על חשבונינו.דינמית

אז יש איזה בן אחד שהחליט בלי תמונות של בנות. אז??? מה אני צריכה לסבול מזה שהוא לא מוכן לעכל את זה שיש בנות? בקשר ללוח שנה: אם מפריע לך, אל תיקח אותו. יש הרבה לוחות שנה אחרים. וכן, זה הכרחי שיהיו בנות בלוח שנה. למה? כי אריאל מלמדת שצריך שיהיה בניפרד אבל כן להודות בעובדה שקיימות בנות.   

ואם אריאל- שזאת תנועת נוער שממש פנאטית בקטע של ההפרדה שמה תמונות של בנות, זה בסדר.

וכל מי שלא רוצה תמונות של בנות שיגזור אותן.

קריאה לחצאין.123

מהשרשור הזה אפשר להבין לכאורה שיש פה בנות שקוראות רק 2 מילים מאיזה הודעה (ולא שמות לב שיש איזה עוד 2000 מילים נוספות), וכבר קופצות וצורחות על איזה עוול שרוצים לעשות להן.

אנא לא להגיב לפני שקוראים את כל השרשור. אתן פשוט מבזות את עצמכן...

בצ"ל אריאל!

קאתי, עדיין נגד הרעיון.דינמית
קראתי*דינמית
אמאל'ה אני פשוט לא מאמינה...אפוש

בס"ד

הגעתי הרגע למסקנה שפתחה את עיני!

לפי התגובה האחרונה שלך "123" אני מבינה..

שיש לו פשוט משהו נגד בנות "אתן פשוט מבזות את עצמכן"...

מ'זה הדבר הזה? איך לא מוחקים לו תתגובה? אני ממש נעלבתי!

לא יודעת מה איתכם!

אם יורשה לי לשאוליוכי
מה היה מעליב בקטע הזה?...
שהוא כתבאפוש

בס"ד

שאנחנו "מבזות" את עצמנו..

תחשבו שניה על המילה הזאת (בעיקר הבנות)

היא פשוט מזעזעת!

חחחחחחחחחחחחחברבי

כפרה אם תקחי קשה את כל מה שהבנים פה אומרים את לא תצאי מזה....זה בעיה שלו שהוא לא מדבר יפה מה את שמה עליו????????

מעצבן אותי ש....אפוש

בס"ד

לשמור על צניעות ולהחמיר בזה הם טובים...

אבל בקצת כבוד לזולת (כן אנחנו בנות אבל עדיין

בני אדם...) בזה יש להם הרבה במה להשתפר..

וזה בסדר מאמוש אני לא נפגעת..

למה אתן קוראות רק חצי משפט???!!!פנאט 2המשודרג

אליעד לא התכוון ח"ו לפגוע באף אחת מכן, הוא רק ביקש ושאל האם תהיה אפשרות שאולי יתחשבו ברצונותיו, והוא אמר בעצמו שאם הבנות יתנגדו אז צריך לכבד את דעתן

סבבה...ברבי
אז באמת שייתחשבו שרצון של הבנות ומי שרוצה להחמיר שיחמיר על עצמו...כאילו באמת כל הכבוד לו שהוא רוצה להחמיר באמת תבוא עליו ברכה אבל לא על חשבון אנשים אחרים!! במיוחד שזאת כזאת חומרה ששנויה במחלוקת...
אפוש תרגיעימיכל הפג"זית

הוא בכלל לא התכוון באופן אישי נגדך או נגד עם הבנות, ואני ממש מסכימה שאנשים שקוראים משפט ומגיבים מבזים את עצמם כי הם אומרים שטויות...

ובקשר ללוח שנה- אני ממש יכולה להבין את "123" שרוצה להחמיר (גם אם אני לא מסכימה עם הגישה..) אבל אני לא חושבת שזה משהו שצריך שכוווולם יחמירו בו, כלומר, אפשר להדביק סמלים של אריאל על תמונות של בנות.. אני לא לוקחת את זה אישית או נעלבת אבל אני חושבת שכן צריך לשים תמונות של בנות.. פשוט כי זו לא תנועה רק של בנים.. (ועיזבו את היחס)    

אוי תרגעו, מה אכפת לכם שלא יהיה תמונות של בנות?אנונימי (פותח)
זה מכוון לכולםאנונימי (פותח)
אני חושבת שאתם גררתם את הנושא לדבר לא קשור לאללה
לי אכפת!!!!!!דינמית

לי אכפת שיהיה תמונה של בנות!

ולמה? כי ככה. סליחה שאני לא מתחשבת בבנים אבל אני אישית לא אתלה בשום מקום לוח שנה שיש בו רק בנים. ולמה לי? אני לא ארגיש קשורה איכשהו ללוח כי אין בו בנות.

השנה גם הורידו את השמות של הסניפים (וחבל) אבל אם תקראו פעם את הרשימה תראו שסניפי בנות יש יותר מסניפי בנים אז בבקשה תתנו לנו להרגיש גם חלק מהתנועה.

יוו ה' איזה תינוקות!!פלונית 2
מה אכפת לכם? לאנשים יש עם זה בעיה אז למה לא לכבד???
רגע... לא הבנתידינמית

אם יהיה תמונות ר-ק של בנים את תשימי את זה בחדר שלך?

אני אישית לא!

הערה בקשר לסגנון פהאנונימי (פותח)

אליעד העלה פה נושא חשוב שראוי שידברו ליו ולא יזלזלו בו.

ויש פה בנות (וזה לא אישי כי אני לא מכירה!! ואני בת, אז אין טעם להתקיף נושא) שמתנהגות בצורה, שתסלחו לי על הביטוי, תינוקית ביותר!! תתבגרו, מה הולך פה? אתן לא מבינות שיש הבדל מהותי בין זה שבן רואה בת לבין בת שרואה בן?!

גם אם אתן חושבות שהוא לא צודק- ההיגררות לקטע הזה שאילו יש פה למישהו משהו נגד בנות היא מיותרת ותינוקית מאד!

מקווה שהובנתי נכון.

הובנת נכוןברבי
אבל זה לא קשור אני עדיין חולקת עלייך בכל תוקף. אל תעשי ממני תינוקת מאמי אני מבינה טוב מאוד שיש הבדל בין בנים לבנות וכ'ו.. ועדיין אני לא חושבת שיש בעיה שבן יראה בנוצ צנועות לגמרי בתוך לוח שנה.. שהוא אפילו לא חייב להתבונן בו... בקיצור עפ"י דעתי העניין מיותר לגמרי ואני דברתי על הנושא עם מלא בנים צדיקים שממש מקפידים על שמירת העיניים וכששמעו את הטענה הזאת של אליעד הם זקפו את גבותיהם בתמיהה...אז זה לא כזה שחור ולבן מותר לנו לחלוק עלייך ועל אליעד.
תגובה.אנונימי (פותח)

לא על זה דיברתי, אלא על העובדה שבנות דיברו פה כאילו הן נעלבות מזה שיש התנגדות לשים תמונות של בנות. כאילו הבעיה היא לא הלכתית- צניעותית.

לצטט? נניח זה שבנות כתבו שמנסים להדחיק את העובדה שיש בנות בתנועה. מה עניין שמיטה להר סיני? את מסכימה להסביר לי? כי אני הקטנה פשוט לא הבנתי.

ואין מה לחלוק עלי, בכלל לא הבעתי את דעתי בקשר לסוגיה עצמה. רק דיברתי על התגובות פה. לא אמרתי שאני מסכימה\לא.

ועוד משהו אחרון- אני ממש מתנצלת אם העלבתי, זו ממש ממש לא הייתה המטרה. אם כן- אני מבקשת סליחה.

זה בסדר מאמי...אפוש

בס"ד

היא התכוונה שאני התינוקת..סבבה...

אני התינוקת אבל עדיין ה"תינוקות" בתנועה הן

ה-ר-ו-ב!!!!!!!!!!

לא קשור לתינוקת!!!!!!!!!!!!!אפוש

בס"ד

זה קשור  ליחס ! ולפרנציף!

כן פרנציף!

אם לא יהיו תמונות של בנות אין טעם לחלק לנו ת'לוחות

כי הם יזרקו (ולא אני לא מאיימת אני קובעת עובדה כואבת...)

זה אמורה להיות תגובה ללמעלה יותר...*****אפוש
כל מי שמוכנה שיהיה ר-ק תמונות של בנים בלוחשנה:דינמית

שתכתוב "אני" ותסביר למה

ולבנים: תנחשו מה? שמירת עיניים? אז גם בנות שומרות (נגיד...) והן לא רוצות תמונות של בנים לא מוכרים בחדר

לכל הבוכים והבוכות! סיכום סופי!!!!אנונימי (פותח)

זהו, עכשיו זה רשמי!

השנה (תשס"ז) יצאו בעז"ה שתי לוחות שנה. אחד- עם תמונות של בנים בלבד! והשני - עם תמונות של בנים ובנות!

שכל אחד יעשה מה שטוב לו! חזקו ואמצו!!

ולכל מי שלא מאמין - שיחכה ויראה!

ואל תשכחו שאני הוא חושף הסקופ!!

שתי לוחות לשני עמים!

סוף פסוק!

פשרה מעניינת.אנונימי (פותח)
אחלה סיכום...יוכי
אבל מצחיק... אם כבר עושים לוחות נפרדים, למה לא לעשות לבנות רק בנות?.. טוף לומשנה.. ניראלי נשרוד אתזה
שכוייח!
דעה....ענת=)

בענין עדין אן לי, אם נכון שהוציאו שני לוחות או שלא הייה צורך בכך.

אך אני למשל ידעתי זאת מזמן!!! זה אחד היתרונות כשמסנג'רים אותך בהנא"ר. (אתה שומע על כול מה שיצא יוצא ויצא, בלי לרצות זאת בכלל.) 

יוכי- לגבי תמיהתך על הלוח של הבנות, תשובתי היא כי למרות שאן שום פסול בתמונות של בנים אצלנו, זה לא יביא כ"כ הרבה ללוח. אני בהחלט יכולה לומר שהייתי מעדיפה תמונה של חברות שלי או אפילו סניף שאני לא מכריה את כולם על פני תמונה של סניף בנים.

ולגבי מילותך קומונריקו- "שני לוחות לשני עמים"  צר לי לאחזב אך אנו קשורים כעם אחד!!! ומרות השוני בין המינים אנחנו נשארים מאוחדים!!!

נו...יוכי
זו היתה השאלה שלי... למה לבנות לא שמים תמונות רק של הבנות?...
אני חושבת כמו יוכידינמית

גם אני מעדיפה שאים עושים 2 אז 1 יהיה רק עם בנים והשני רק עם בנות

חוצמזה... מתי נקבל את הלוחותשנה?

לוחשנה =)יוכי

הרגע ראיתי את הלוחות שנה... ממש יפה =)

ואחרי הסברים ארוכים הצלחתי איכשהוא להבין- אנחנו תנועה אחת, לבנות אין בעיה שיהיו תמונות של בנים בלוחשנה שלהם, הלוח של הבנים זה רק בגלל בקשה מיוחדת.....

מהדורה מוגבלתאלעזר20אחרונה

לכל הבוחשים למיניהם והחושבים שהם מבינים ומסונג'רים(  ) ובכן,כמה עידכונים:

א:הלוח שנה לא יצא נפרד לגמרי כי צריך בשביל זה החלטת מליאה.התנועה לא יכולה לשנות סתם מהסטטוס קוו (איזה מילים בלי אישור\החלטה של המליאה.כל מי שזה מפריע לו\אכפת לו ממי שזה מפריע לו מוזמן לכתוב הצעה למליאה הקרובה(התאריך עוד לא סגור סופית) להפריד (לגמרי או שלא )את הלוח שנה

ב:המהדורה החרדית יצאה במהדורה מוגבלת רק לאלה שזה באמת מפריע להם.כל האחרים יקחו לוחות שנה רגילים ומשוקצים.

ג:בציפיה לבניין אריאל

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך