כנראה שהשנה לא אזכה להכניס את לוח השנה התנועתי לחדר שלי בביתי, כבשנים קודמות...
אני משתדל לא להכניס לחדר שלי תמונות של בנות, אפילו לא של בני המשפחה. זה דבר שאני משתדל להקפיד עליו.
לפני כשנה ושנתיים כשקיבלתי את לוח השנה התנועתי, היתה לי התלבטות מאוד קשה 'האם להכניס לחדרי את הלוח?'.
מצד אחד יש שם תמונות של בנות, ואני לא מכניס לחדרי דבר כזה, עקרונית.
אך מצד שני, מדובר על הלוח השנה התנועתי, ואני סתם חג'דומט מטורף, אז אולי בזה אפשר להקל...
לסוף נכנעתי ונפלתי, והרשיתי לעצמי להכניס את הלוח לחדרי... חשבתי לגזור את את התמונות של הבנות מהלוח, אך היה לי קשה להיות עם לוח הרוס ומעוות, אז הוא נשאר ללא תיקונים...
בהווה ב"ה אני לאט לאט יוצא מההתלהבות של התנועה, ואני מתחיל להבין שיש עולם חוץ מהתנועה (דבר שקצת היה קשה לי להבין עד לפני כמה זמן...); ואני חושב שלא חכם שאוותר על הרוחניות שלי למען התנועה, אז לצערי לא אזכה השנה להכניס את הלוח לחדרי...
לפני מס' דק' דיברתי עם 2 מההנא"ר על איזה משהו בלוח התנועתי, ומאוד רציתי גם לדבר איתם על עניין התמונות שבלוח, שיותר ראוי וטוב שלא יהיו שם תמונות של בנות, אך חששתי שהם לא יבינו מה אני רוצה והם יגחכו עלי... ואני נתפס בתנועה כחפיפניק בנושא הזה (וכנראה שבצדק...), אז בכלל לא שייך...
טוב, עד כאן קצת פרקתי את מה שרציתי...
העיקר שתהיה לנו יראת שמים טהורה ואמיתית...
בצ"ל אריאל!
).
(ע"ע סרטים של התנועה...). ואני מוכנה לעשות את ה"ויתור הכואב" הזה רק כדי לא לפגוע באנשים...