מיידי לראות שבנך האהוב לא נמצא בסכנת התייבשות או סכנה אחרת או סכנת חיים חס ושלום חס ושלום.
יכול להיות שזה מוגזם, יכול להיות שזו דאגת יתר, הכל יכול להיות.
אבל מה החלופה כאן?
יש כאן חיים על הכף.
עדיף להיות לחוצים יתר על המידה ולראות רק רק רק במיון ודחוף שהילד היקר והאהוב הזה בסדר ומקבל את כל הנוזלים שהוא צריך, ולהם יש את המיכשור והדרך לעשות את זה ולדאוג לו לכאן ועכשיו.
זה ממש ממש מיידי.
הבדיקות זה אח"כ.
עכשיו עכשיו יקרה גם אםם יש אחוז אחד מתוך 100 שח"ו יכול לקרות לבנך האהוב משהו מסוכן, איך ניקח את הסיכון הזה ח"ו?
ממש ונשמרתם מאוד לנפשותיכם,
פיקוח נפש דוחה שבת, דוחה יום כיפור דוחה הכל!
אני יודעת שזה יכול להישמע כאילו דרמטי, או כאילו חלק מהמגיבות כאן ואני בתוכן מלחיצות, אבל לא יודעת יקרה אני לא מצליחה להירגע בגוף, בלב, בנפש.
היה לי היום יום הכי הכי עמוס שיש והתמודדות עם מצב רפואי לא פשוט במשפחה ועדיין הגעתי לראות את השרשור שלך ובחוסר זמן וחוסר יכולת להגיב בכל זאת הרגשתי שזו פשוט חובה חובה חובה.
אני פשוט מתפללת עליו מעומק הלב שהכל יהיה בסדר.
ואין לאף אחת כאן דרך לדעת מה באמת קורה, אבל על האחוז הזה שאולי ח"ו ח"ו הוא בסכנה - כ"כ כ"כ חשוב שתלכי למיון יקרה!
אני יודעת שראית רופא. אני מבינה, באמת. ומבינה מה שהוא אמר.
אבל בעיניי אם יש ספק ולו הקטן ביותר על הילדים שלנו, הדבר הכי יקר לנו בחיים, אז מה נפסיד? נפסיד זמן וכוח וכסף אבל זה יום אחד במיון!
ומה נוכל להרוויח אם ח"ו ח"ו ח"ו יש סכנה?
חיים!!!
חיים יקרה!
אז אין כאן שאלה בעיניי.
רק לראות שהוא בסדר. שהוא לא מתייבש. שאם צריך כאן ועכשיו להביא זונדה או כל דבר אחר יש להם את הכל שם.
שיודעים על הנשימות המהירות
על החוסר במתן שתן
זו ממש ממש מצוקה וחבל חבל חבל חבל לקחת סיכון ולו הקטן ביותר.
גם אם יגידו לך הכל בסדר לכו הביתה, מעולה!!!
אבל תדעי שבדקו הכל בכאן ועכשיו ואין שום סכנה!
זה כ"כ כ"כ חשוב וקריטי אהובה ויקרה
בבקשה תלכו למיון בהקדם.
אם צריך כל דבר - תכתבי לי. לנו. נעשה הכל שתצליחי להגיע לזה אם יש מניעות או קשיים בדרך.
יודעת שכתבתי מאוד סוער, אבל מרגישה את זה בבפנים של הבפנים שלי, פשוט חייבת לכתוב את זה
ושולחת לך חיבוק הכי הכי ענק ומוחץ על הכל הכל הכל
את לא לבד!
בשורות טובות ב"ה 🙏