היי, אשמח לעזרה בנושא.
יש לי בעיה רפואית מסוימת שלא ניכרת לעין, ולא מאוד משפיעה על אורח החיים שלי. כלומר למדתי, שירתי בצבא ואני יכול לעבוד (ברוך השם), והבעיה לא אמורה להשפיע על בת הזוג באופן ישיר. אני כן מרגיש צורך לציין שאני לא יכול לנהוג, ולפי מה ששמעתי ניידות עם רכב מאוד חשובה לבנות. בכל מקרה, שאלתי רב גדול מאוד מתי לספר על הבעיה על מנת שלא יפסלו אותי מראש אבל שמצד שני אני לא אפגע חלילה בבחורה בכך שאני יוצר איתה קשר קרוב בלי שהיא תדע שיש לי בעיה רפואית שיכולה להשפיע על ההחלטה שלה. הרב אמר לי לספר בפגישה השנייה, להסביר את מצבי, והדבר הנכון הוא שאני אחפש בחורה "עם בעיה קלה", כלומר לא חייב אבל עדיף. עכשיו, כל חיי הייתי במסגרות "רגילות" והרבה מאוד אנשים שפגשו אותי במהלך החיים כלל לא יודעים שיש לי בעיה רפואית כלשהי. לכן , מכאן נובעות השאלות הבאות :
1. בתור סוג של "חוזר בתשובה", אני לא ממש יודע איפה לפגוש בחורות דתיות, על אחת כמה וכמה שאני לא יודע איך למצוא דווקא דתיה "עם בעיה קלה". רעיונות בנושא ?
2. כן מעניין אותי לשמוע מה בנות חושבות על בעיות רפואיות אצל בנים ? כלומר עד כמה זה מפריע ומה השיקולים שלכן בנושא. מצפה לתשובות כנות ואמיתיות, גם אם האמת קשה.
תודה מראש לכולם / ן