קודם כל רציתי להגיד תודה, אומנם לא כותב הרבה בפורום אבל לאחרונה קראתי הרבה פה וממש הרגשתי את התמיכה אחד בשני בפורום ויצאו לי הרבה מסקנות מעניינות מדברים הנכתבים, אז תודה

ולענייננו, בזמן האחרון הייתי צריך לקבל החלטה משמעותית שתשפיע על עשור החיים הקרוב שלי, ב"ה אני לומד בישיבה כבר תקופה ארוכה ושנה הבאה תיכננתי להתגייס אך הציעו לי להיות שותף שנה הבאה בפרויקט שבעז"ה ישפיע על כל מערך ההתיישבות ועולם התורה בישראל בשנים הקרובות- ולאחר מחשבות ארוכות ושיחוח עם הרבנים שלי החלטתי שאני הולך על זה, ואפילו חשיבות המשימה קודמת לחיי הפרט שלי באיזשהו אופן..
העניין הוא שזה דוחה את כל הצבא שלי (לומד בישיבה גבוהה ומתכנן לעשות צבא מלא) וגם את לימודי התואר ויש תיכנון להתחיל לצאת מתישהו... בגלל אותו פרויקט יוצא שאני בגיל מאוד מאוחר אתחיל ללמוד ולא תהיה לי הכנסה יציבה מעבודה שמכניסה טוב כמו עבודה עם תואר.. בעז"ה מתכנן למצוא עבודה שתכניס סכום יפה (יש לי כבר בראש משהו מתאים) אבל זמנית ובינונית מבחינת הכנסה שאפשר לעשות תוך כדי התואר- השאלה שלי איך זה משפיע לגבי דייטים וחיי משפחה? כי בשנים האחרונות לא אוכל להביא לאשתי כמו שאני רוצה ומגיע לה, כנל בדייטים עם בנות בהמשך (לא להתקמצן חלילה אבל כן יהיה לזה השפעה כלשהי)...
בכללי כמה מסתכלים בדייטים על ההכנסה הנוכחית של האדם? בהנחה שמדובר בגילאי ה25+ שרוב הבנות כבר אחרי תואר ועם הכנסה יציבה בעצמן.
סליחה אם יצא ארוך אבל ממש אשמח לשמוע את דעתכם,
תודה מראש

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם