אז נתחיל בתודה לה' שהבטא יורדת לבד ובעזרת ה' הכיוון חיובי, הרופאה מרוצה ואני לא אצטרך התערבות רפואית. ממש ברוך ה'!
ועכשיו לפריקה- חשבתי שהאבל על ההריון שאבד מאחורי, שכבר עיכלתי את זה והשלמתי עם זה, אבל לא... אני רוצה הריון! הייתי יכולה להיות כבר בחודש שני... בעצם אני בהריון, בבדיקת דם יוצא חיובי עדיין, אני מרגישה חולשה מטורפת והיום התחילו לי בחילות (למרות שהבטא ירדה היום ל130 שזה ממש נמוך ב"ה). אני בהריון וזה התקלה פה

והדימום לא נראה שהוא הולך להיגמר מתישהו, הרופאה אמרה שאולי הוא יגמר כשהבטא תתאפס. וזה קשה נורא נורא. אנחנו אסורים כבר שבת שלישית ברציפות ונהיה אסורים גם שבת הבאה. הלוואי ששבת אחריה כבר לא, שאני אצליח לעשות הפסק השבוע ונשרוד שבעה נקיים (קיבלתי הקלות הלכתיות, אבל כשיש שיטפון של דם אז שום הקלה לא יכולה להתיר אותנו).
והכאב הזה- גם זה אני צריכה להודות לה', זה סך הכל כאב קל, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. אבל נמאס לי כבר, להסתובב עם כאב תמידי באגן, בטן תחתונה, לא רוצה לקחת משככי כאבים כל הזמן, אני אוהבת להיות במודעות לגוף שלי.
ושוב, תודה לה' שאלו הצרות שלי ויש לי שתי חצוצרות ושתי שחלות ולא הוציאו לי אף אחת מהן בניתוח.

)