ויצא שלא היה לי שום דבר בשרי במקפיא, אבל בסופר שהייתי בו כמעט לא היה שום בשר בהכשר שאנחנו אוכלים ומה שהיה היה ממש יקר, אז בסוף קניתי 4 עופות שלימים בהחנה שפרק אותם ונשרוד עד שבוע הבא כשאעשה קניה במקום אחר..
ואז חזרתי הביתה,
אבל עוד לפני שפרקתי קניות הסתבר שיש לנו אורחים לשבת - משפחה של 7 נפשות. (אנחנו נהיה כנראה בשבת בערך 10 או 11, תלוי כמה מהילדים יהיו בשבת בבית..)
אז צריכה עכשיו לארגן סעודות שבת ל 17-18 אנשים (בערך חצי מהם מתחת לגיל 10), כשיש בבית 4 עופות שלמים.
(למנה ראשונה בליל שבת וסד"ש יש דגים)
האפשרויות:
1. כרעיים חצויות לערב, שניצלים לבוקר (זה מה שהתכוונתי לעשות לפני שידעתי שיש אורחים) - חיסרון - קצת פשוט מדי לאורחים, לא?
2. ללכת בהמשך השבוע לסופר אחר (גם סופר יקר, לא יצא לי להגיע למקום זול..) ולקנות אחת מהאפשרויות:
א. קוביות בשר לחמין ואז כרעיים+שניצלים לערב, חמין לבוקר
ב. לקנות 2 קילו בשר טחון - ואז קציצות וכרעיים לערב ושניצלים לבוקר (אולי להכין גם תבשיל עם בשר טחון בנוסף לשניצלים)
3. מרק (עם כנפיים ועצמות עוף) עם קוסקוס לערב ושניצלים ועוף לבוקר
מה אומרים?
יש רעיון אחר?
נגמרו לי הרעיונות..
במיוחד שאני מבואסת מהמחיר של העופות שממש התייקרו לאחרונה.. אבל גם הבשר עוד יותר יקר..
)
)

