ביקשתי שלא, דיברתי עם המטפלת ועם המנהלת כבר פעמיים. הן כל פעם מבטיחות ש"לא, מה פתאום?! אנחנו לא נותנים ממתקים. רק לפעמים בבוקר כשהם לא רגועים" או כשקשה להם לאסוף, או כי זה תחילת שנה, או אמצע שנה, או יום הולדת או נשאר ממה שקניתי לנכדים בשבת וכו'.
"ואנחנו בכלל לא נותנות הרבה. תראי - סוכריה כזו קטנה אני מחלקת לעשרה ילדים" ורק כוס אחת של מיץ בקבלת שבת, וקצת במבה ושני ביסקוויטים כי בכתה.
"אם את לא רוצה לא ניתן לה" כי אני במקרה שם? ומה, הילדה תרגיש שרק לה אסור? הן מציעות לא להביא לה רק אחרי שכבר הראו את הממתק לילדים. זה לא כל כך מעשי לאסור עליה בשלב זה.
וכל חודש הם שולחים הפתעה הביתה. חמודה ממש, מעוצבת בטוב טעם ו.... מתוקה 😞 ומילא אם זה היה רק זה, או שהיו שולחים משהו בסדר, אבל זה גם כמעט תמיד ממתקים מסוכנים לילדים מתחת גיל שלוש. סוכריות קשות, מסטיק, סוכריות קופצות גומי ועוד.
ומצד אחד, אני רוצה להתלונן ולשים לזה סוף. במיוחד שיש לנו הסטוריה עם הילדה הזו וממתקים. אצל המטפלת הקודמת היא הפסיקה לאכול כי היא ידעה שמקבלים עוגיה אחרי ארוחת צהריים. רק אחרי שדרשתי לא להציע לה עוגיה, פתאום היא התחילה לאכול ולעלות במשקל.
ומצד שני הן כל כך משקיעות ומדהימות בכל פרמטר אחר. ואני לא טובה בלהיות אסרטיבית, במיוחד שאני די בטוחה שגם ככה לא ישנו כלום בהתנהלות.
אוף 😞 מה הייתן עושות?
בדיוק שלחו לנו תמונה של ההפתעה שמחלקים להם לכבוד פורים...