אני בתחילת שמיני, עם צירים מוקדמים שלא עשו כלום ב''ה... עד עכשיו. בימים האחרונים לצערי התחילו כמה דברים מדאיגים (תסמיני רעלת+המון צירים יותר ארוכים, תכופים וכואבים). אחרי שעות של בילוי אצל רופאים ובמיון אני סוף סוף בבית עם הנחיות קצת מבלבלות. הייתי סה''כ אצל איזה 4 רופאים שונים (חילופי משמרות) ובגלל שהמצב שלי גבולי לכל אחד הייתה דעה שונה. רופא אחד אמר שמירה, אחד אמר שזה שטויות, עוד אחד אמר שלא צריך כי לא נורא ללדת בשבוע כזה (מה פתאום?! אני ממש לא רוצה ללדת עכשיו!), האחרון אמר שזה לא קשור ואין כאן שום הצדקה לשמירה כי הצירים התרחקו ולא עשו כלום לצוואר.
בשחרור קיבלתי שבוע ימי מחלה והנחיות למעקב אחרי התסמינים של הרעלת. בגלל שכבר הייתי שפוכה לחלוטין שכחתי לשאול לגבי שמירה. הרופא במרכז בריאות האישה שהתייעצתי איתו אמר שכדאי שמירה של שבוע כי אח''כ ממש לא נורא פשוט ללדת, הרופא הרגיל שלי שסוף סוף הצלחתי לתפוס עכשיו אמר שזה שטויות והוא סתם מכסה את עצמו.
עכשיו אני מבולבלת לחלוטין ולא יודעת איך אני אמורה להתנהל☹️ בתחושת בטן שלי אני נוטה לא ללכת לעבודה, להימנע מלהרים כבד ופשוט לא להתאמץ יותר מידי. נראה לכן שזה מה שצריך? מישהי הייתה אולי בסיטואציה דומה?
אוף ופשוט ממש בא לי להכין אוזני המן דווקא עכשיו🤭