ככה מצד אחד את כן ממשיכה להניק, ואולי זה יעזור להפחית/למנוע בחילות, ויהיה לך דווקא עדיף להמשיך. ומצד שני - אם תצטרכי פתאום להפסיק, זה כבר לא יהיה כך כך פתאומי, כי כבר התחלת עכשיו...
(לי באופן אישי ההנקה לא מנעה בחילות, אבל אף פעם לא היה לי מוגזם מידי, שרדתי בסדר בלי כדורים ובלי להפסיק את ההנקה. מקווה שלך זה כן יעזור שלא יהיו בחילות...).
לגבי הפחתת ההנקה - הרבה פעמים מתחילים מגמילה מההנקות בלילה, כי זה לרוב מה שמפריע יותר לאמא.
אצל חלק מהילדים שלי זה גם מה שעשיתי, גמלתי קודם מהנקות לילה, ורק אחר כך הפסקנו הנקות לגמרי. וזה כן היה להם קשה בהתחלה, כולל בכי בימים הראשונים. לא נורא, וכשצריך אז צריך, אבל עם השלישי שלי ראיתי שדווקא היה לו הרבה יותר קל וזורם לוותר על ההנקות של היום, בלי בכי ובלי קושי (בגיל גדול יותר, אבל הוא היה יונק בערך באותה תדירות כמו שלך, אז אולי זה גם יעבוד אצלך...).
ביום יותר קל להסיח את דעתו למשהו אחר, איזה אוכל טעים או טיול בחוץ. אולי בכלל לשנות משהו בסדר יום כדי שההנקה תישכח קצת (נגיד לעבור בגינה אחרי המטפלת, ואז אין את ההנקה אחרי המטפלת. אם מתאים אצלכם מבחינת מזג האוויר).
ויכול להיות שאת ההנקות שקשה יותר לגמול מהן, יהיה קצת יותר קל דווקא אם תדעי באופן וודאי שבאמת אין ברירה והוא באמת לא יכול לינוק יותר, ואז יהיה יותר קל לעמוד מול הבכי שלו (ומן הסתם בעלך הוא זה שיצטרך לעמוד בפועל מול הבכי שלו, וזה גם יותר קל, כי באמת אי אפשר לינוק כי זה אבא...).
כמובן תעשי מה שמתאים לך. אני רק מעלה את האפשרות הזו שהיתה טובה לי...