חזרנו מהמחנה!!!!!!!!!שלומית16

אנשים ברוכים השבים!!!!!!

דברו ספרו מה היה איך היה וכאלה...

לי היה C המעולה מקווה שגם לכם!!

בהזדמנות זו כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה..

שלום!פז

היהה ממש אחלהה חוץ מדבר אחד אבלל לנוראא

אנשיםםםם בת-ים כבוד!!!!

היה ממש ממש סבבה!!!!!!!!!!!!!!!1shira123
הכל היה מעולה!!!
זכינו מקום ראשון1!!
בת-ים אריות!!!!
היה סבב"ה!!!!!עדי,
נצח בת ים!!! אין עלינו!!! איזה נצחון ענק!!!!!!!!!!!!!!
טוב...יוכי
אמנם חזרתי ביום שני... אבל אני חייבת להגיד שבחלקים שהייתי היה פשוט מעולה חבל"ז!!! (שזה אומר... חמישי, ראשון וטיפה שני...) באמת! כל שניה! קולהכבוד לכל המארגנים!
וקולהכבוד לסיירת בת-ים על הניצחון.... אבל שלא יעלה לכן לראש כי סיירת שעלבים הכי מעולות ... אבל בכולופן... יפה ממש ממש
מורכב.123

חוזר הביתה עם הרגשה מורכבת לגבי המחנה.

לא יצא לי להיות יותר מדי במחנה, אך במה שכן הייתי, לא הייתי באיזה תפקיד רשמי, אלא 'סתם בוגר של סניף בת-ים'.
לא נראה לי שהיה עוד מישהו במחנה, ללא שום תפקיד (מדריך, קומונר, רכ"ש, צוות בניה, מזכ"ל וכדו'); נראה לי שאני היחיד שבאתי ושמשתי כבוגר של סניף.
ומשום שבאתי כאחד מהצד, יצא לי להסתכל על המחנה בצורה קצת ביקורתית (בין לחיוב ובין לשלילה...).

היו דברים במחנה שאני עדיין צריך לעכל, ולנסות לדעת איך לנתח אותם נכון...

שמעון ועוזיה!
הייתם חסרים לי...

בצ"ל אריאל!

נראה לי שהיה מחנה מעולה!מיכל160

בהזדמנות זאת תודה לכולם היה משהו משהו!!!

סליחה אם משהי נפגעה ממני בעלייה לאוטובוסים, לא התייחסתי למלא בנות כי כפי שראיתם היה בלאגן...

נו, איזה סניף יצא אחרון בסוף??????.

שאלה מצוינת...ענת=)

שכנה שלי!!!! אבל ממש מוזרה כאחד.

זה הרי כבר הפך להיות נורמל שדופקים שמשאירים את סניף גילה לסוף(אחרונים "חביבים") ואח"כ עוד באים לסנגר אותנו... כולן חב"א, חב"ב...

זה הייה במחנות הקודמים, בנטיעות ויד עוד נטויה...

"תמיד דופקים את סניף גילה..."(והזוכרים יבינו.)

הבהרה.123

מה שכתבתי ש"נראה לי שאני היחיד שבאתי ושמשתי כבוגר של סניף", לא התכוונתי רק לשבת מחנה עצמה (שבה היו עוד בוגרים שהגיעו חוץ ממני), אלא למחנה עצמו.
[אני כותב זאת, משום שאחד החבר'ה העיר לי שגם הוא הגיע לשבת מחנה ואני לא היחיד. וכמובן שכוונתי רק למחנה בנים].

בצ"ל אריאל!

היה אחלה היה מחנה חבל"זפנאט2 המשודרג

שכוייעעח אדיר לכול המדריכים של נבטים\אינדיאנים (הו הו הו הו הו הו הו הו הו) (כבוד) שכוייעעח לרכ"שנו האדיר: ישראל וערצבערגער הגבר

מצידי הכול היה אחלה חוץ משני בלת"מי צניעות אחד ביום הראשון(יום שני) (פגישה עם המסלול של הבנות(כמובן שירדנו מההר כדי לשמור על הצניעות) והשני ביום האחרון (יענו היום) (שמסלול של בנ"ע הגיע למחנה של הבנים(פריצעס ! פריצעס!)   

וד"ש לכול  הסניפים שהשתתפו(בנבטים): גב"ש, קרית 4 , פתח תקווה, בת ים, רחובות, שעלבים, ב"ש, רמב"ש , ראשל"צ, עצמונה, נוו"ד, הר נוף, אלון מורה, ו....זהו (סליחה לכול מי ששכחתי)

בסך הכול היה מחנה חבל"ז ואחלה

אני אעלה תמונות מהמחנהפנאט2 המשודרג
ברגע שאני אבין איך בידיוק עושים את זה
המחנה היה פיצוץ!!! ממש סוף הדרך!!!!אנונימי (פותח)

ועוד כמה דברים שאני רוצה לתקן פה...-ביום הראשון שזה בעצם יום שני בטעות אבל ממש בטעות יצא שראינו את הבנים במסלול..-זה ממש לא היה התיכנון! וזה היה ממש לשניות אחדות, וממרחק גדול...אז ככה שלא צריך לעשות דרמה!

ובקשר להערה השניה שכמה בנים מבי עקיבא ביקשו לחזור עם הבנות מסניף רחובות...למרות שהם התחננו לחזור איתם...חיפפו אותם מהר! אז ככה שלא צריך לעשות מזה סיפור...!!!!

אכן גם לנו הסבירו שזה היה בטעות (ביום שני)פנאט2 המשודרג

אך כנראה  שהבנות לא ראו את כל בנ"ע שהגיעו היו שם איזה 200 מבנ"ע (בנים ובנות) שעברו (כמעט כדי להכעיס) ליד הסיירת בנים בדוגרי זה היה פריצע'ס בC הרצינות

נתקלנו מלא בבנעשלומית16

אבל רוב החבר'ה שנתקלנו בהם היו ילדים קטנים..אבל בכל זאת היו הערות/התנהגויות הזויות מצד המדריכים שלהם...כך שזה באמת היה בעייתי..השאלה היא האם יש דרך למנוע דבר כזה.

זה לא היו ילדים קטנים ;פנאט2 המשודרג

לכל מי שלא הבין:אלעזר20

ביום האחרון של המחנה כל שכבת סיירים וסיירות(ביחד,כמובן)בערו בתוך מחנה בנים!ואין לי ספק שמפקדת המחנה ידעה על זה!!ובנוסף לזה הבנות שעברו שם נכנסו והשתמשו בשרותי הבנים.ועל הלבוש שלהם אני מעדיף בכלל לא לדבר.....מסיבות ברורות

כל שאר הפעמים שעברנו במסלולים עם בנ"ע זה לא הפריע לאף אחד כי באמת אין מה לעשות למנוע אתזה וזה גם לא כל כך נורא.אנחנו עוברים לידם גם ברחוב..

טוב הנה פירוש של נצח על המחנה:דינמית

היה אחלה... כמובן שכמו כל שנה לא ממש התחשבתם בצימחוניות אבל לזה כבר התרגלתי...

בשבת האוכל היה יחסית בסדר... הכי נהנתי בשיחה של חצרוני ובסעודה שני'ה כשיוסי ורדי דיבר ושרנו לו שהוא שונא את הר נוף ושיפסיק להמציא תירוצים על למה אין לנו סניף הוא הוסיף להרצאה שלו 10 דקות שלמות שבהם הוא הסביר שהוא אוהב את כל הסניפים וקשה למצא סניף...

המסלולים היו מעולים ובסיירת היה ממש כיף ושוב כמו בכל שנה שמרנו על התואר ובמקום לרוץ כמו מטורפות לנ"צ, הלכנו ונהנינו מהדרך ובסוף, איך לא, הגענו מקום אחרון....

בסוף המחנה, עם האוטובוסים היה מעצבן כי עד שהגיע אוטובוס העלו רק את הקטנות ואנחנו היינו האחרונות (נראה לי) שעזבו את שטח המחנה

פעם ראשונה !!!!!!! והיה זבל!! היה אחל'ה (צנזור)זבלמתנחל גאה.

סניף אמ"ש כבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה הגרוע שבגרועים שבגרועי גרועים...........בזבזתי זמן וכסף  כמו מפגר......

כול הסניף שלי אמר את זה ונלחם נגדם!!! חסמנו את הרכב של התנועה.(חחח..) בקיצור....

עשינו צרות.....(משלא מכיר זה אלה אם המקלות..).......  ;)

עריכה.123

אני מחזיק את עצמי לא לערוך לך את ההודעה.

נכון שאין בהודעתך מילים גסות וכדו', אך אתה עושה שימוש בשפה זולה, וזה לא לכבודך ולא לכבוד חברי הפורום.

תנסה לשמור על שפת דיבור גבוהה, ולכולנו ינעם.

* הדברים נכתבים מעל דפי הפורום ולא במסרישי, ע"מ שכולם יראו ויקחו מוסר.

בצ"ל אריאל!

הלווו לכם(אלון מורה) יש עדיין קשיי גמילהפנאט2 המשודרג
מבנ"ע (וחוץ מזה אני חושב שאם לא הייתם באים עם חולצות של בנ"ע למחנה של אריאל הייתם נהנים יותר,,, אל תעוררו פרובוקציות)ברודי נהנה
הבעיה!!מתנחל גאה.

הסניף שלנו נקרא בעבר סניף בני עקיבא רק נקרא ככה.. חוץ מחולצות ו מפעם אחת שבא אחראי מטעמם בחודש ארגון הסניף שלנו טיולים וכדומה היה לבד.... 

כול הזיגרים היו מהישוב שלי כנ"ל אחד ממפקדי המחנה..(לשעבר גרו בישוב..) ככה שלא שמנו על אפחד..מהרגע שעגנו הם אתחילו לחסום אותנו אל תעשו את זה ואת זה פק"ל קלומטר מהאוהל.... בקיצור מי שעורר זה הם....

נ.ב מי אתה??

אני זה מי שהייתי ליד המאהל שלכם בצד של המגרשפנאט2 המשודרג
של עצמונה (באוהל הקטן) אני המדריך מראשל"צ שיצא עם חניך אחד
מחנה סוף הדרך!מור

היה מעולה מקסים נהדר הכל!!!!!!!!!

נהניתי  ממש !!!

לגבי האוכל כמה דברים:

1. אנחנו במחנה

2. לגבי הצמחונים היה שניצל תירס וגם טונה כל יום (אהמ אהמ)

3. אני אישית הסתדרתי יופי עם האוכל כי כל השוקו שהיה והמעדנים חיסלנו (צוות עזרה כבוד!)

4. אם נשראתם רעבים תמיד יכלתם לבוא למטבח והיה שם לחם עם שוקולד

קיצור אנשים (אנשות לבנות למי שהבין...)

היה מחנה מעולה!!!!

ותודה רבה לכל העוסקים במלאכה! הייתם מעולים

אגב ישר כוח לרחובות שזכו ביום ספורט אין עליכן!!!!

ובפזמונתנועה הייתן מעולות !!!!! 

היה מחנה מ-ע-ו-ל-ה!!!רעות =)

ב"ה היה ממש כיף!!

גם ראוי לציין שמה שכיף באריאל (והייתי במחנה של תנועה אחרת וזה לא היה כך) זה שכולם ביחד, (לפחות בשכבה של מעפילים-הרא"ה) הולכים יחד, עושים מורל יחד ונהנים ביחד!!

יישר כח לכולם על הפעילויות, האוכל, המורל, הכל!

ויישר-כח לסניף פאת"ח-תותח שזכה מקום ראשון בפיזמונתנועה!

וגם ביום ספורט!

האוכל- כל הזכיות שמורות לקטריינגמור

והד"שים לי לעוד כמה

אני הייתי בשבת מחנה...חממה

וממממש נהניתי!!!! חצרוני העביר שיחה מדההים..ולכל המפונקות,היה אוכל ממש מעולה אני לא מבינה מה התלונות..אבל די הייתי בהלם מההפרדה....היא לא היתה מוצלחת בכלל ולא ציפיתי שכככה יהיה בתנועה שלנו וחבל... 

שכויייח ענקי לכל מי שארגן את המחנה ולצוות עזרה המעולות!!

הייה לי ממש כיף.....שירוש
הייתי בסירים!!!!!! שעלבים!!!!
ברוכים השבים...מוריונת

אף אני יצאתי למחנה והשנה בתור בוגרת/הורה גאה של סניפאתח התותח!

מה נגיד לכם היה כיף כתמיד...

ברור שהיו כמה תקלים אבל חפיף !

שכויח לכל העוסקים במלאכה!!!!!!לכל הצותים השונים לכל המדריכות וכמובן לסניפאתח שזכה בפיזמונתנועה!

אה- ובקשר לאוכל אכלתי רק בשבת ושוב לא היה אוכל למי שלא אוכל חיות ..ואני אומרת-

חבל!

בצלב"א..

היה שיא הכיף!!מייק

זכינו מקום ראשון בפזמונתנועה!!
פאתח- אין עלינו!!!

היה סבבה אבל בקודמים היה יותר טובה' מלך

לא יודע מה היה בבנות אבל בבנים,עם כל הכבוד לצוות הדרכה השנה, בשנים קודמות היה הרבה יותר טוב.

היה ממש סבבה ;אנונימי (פותח)אחרונה

בימיוחד בגיחה היה  C הגנוב   ההיתי ליפני שנתיים והמחנה הזה שם אותו בכיס הקטן

ד'ש לכולם  מסניף פג'ז המחורפנות

למי שדיבר על האוכל  בשבת באמת  לא היה  משהו אבל בשאר הימים  תחלס מה אתם אוכלים בבית   חוץ מיזה שזה מחנה  (סוף הדרך)

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך