אני מניחה שאת לא מחפשת כל אחד בעולם,
אלא מתמקדת בגבר, יהודי, דת"ל (לגווניו), שהלך ללמוד אחרי התיכון במוסד ישיבתי כלשהו.
אז בסה"כ יש כיום במוסדות תורניים על תיכוניים (הסדר, ישיבות גבוהות, מכינות) כ-13,000 בוגרי חינוך ממ"ד (מקור) - וזה מספר כולל, בכל השנתונים (כ-4,000 נמצאים בשנה א). נכון, זה מספר גדול, אבל עדיין הרבה יותר נמוך משמונה מיליארד.
אבל אפשר להמשיך לסנן - מבחינת גיל: עם איזה טווח גילאים את מוכנה לצאת? כמה שניים מבוגרים\צעירים ממך? האם את מוכנה לצאת רק עם בוגרי צבא? רק עם אנשים שמתכננים להיות אברכים?
בנוסף, הרי את כנראה לא תצאי עם כל אחד מכל ישיבה. לדוגמה, מי שיוצאת עם מישהו מישיבת הר המור, כנראה שלא תצא עם מישהו מישיבת מעלה גלבוע. אני לא רוצה להיות יותר מידי סטיגמתית, אבל אפשר להמשיך למנות כאן מוסדות שככל הנראה את לא מתלבטת בינהם.
אחרי סינונים כאלה מדובר בסה"כ בכמה אלפים, לא במיליארדים, והם מסתובבים באותם מקומות שאת מסתובבת בהם (נניח כאן בפורום). (ואפשר לקזז נראה לי חוזרים בתשובה עם יוצאים בשאלה, ויש גם עולים חדשים וכאלה, אבל זו התמונה בגדול. רק כמה אלפים רלוונטיים).
וכמו שכתבו, אין אחד - אלא יש מישהו שתהפכי אותו להיות האחד. יש מישהו שתצאי איתי, ותראי שאתם חולקים עולם ערכים משותף, יש שיח, כבוד והערכה - ותחליטו לצאת יחד למסע משותף, שיבנה אותכם כזוג, וייצור חיבור פנימי ועמוק.
ואכן, בשכל אפשר לראות שרוב מוחץ של האנשים מתחתנים בסוף.
רוב האנשים הם אנשים טובים ונחמדים בסה"כ, ובהנחה שאת מחפשת מישהו שגדל באותה סביבה כמוך סביר שיש לכם בסיס ערכי משותף, כך שאין סיבה מיוחדת שלא תמצאי..