בס"ד.
אני לא יודע אם אני מוכן לצאת.. יש לי עדיין ספקת בעניין.
אבל בגלל הגיל שלי וגם בלי קשר אני ממש רוצה כבר לחוות דייט כי לכו תדעו אולי תהיה חוויה טובה, נגלה שהשד לא כזה נורא, אולי זה כן יגרום לרצות להיפגש, ובעיקר אלוי זה יוכל לשנות את המבט שלי על האם אני מוכן או לא. ולהיפך, באותה מידה אולי אפילו זה יחדד שאכן עוד לא מתאים לצאת ושטוב שאני לא ממהר..
אממה בגלל שאני לא יודע אם אני באמת בשל אני מניח שזה לא מוסרי וראוי לצאת עם משהי שכן בעניין וכן במקום שהיא מאה אחוז מוכנה ואני באמת לא חשבתי להיפגש עם בנות כאלו. זה כנראה אסור.
אבל, בתום לב אני חושב לעצמי שאם יש מן הסתם בנות כמוני שגם מאוד חוששות אפילו מלנסות דייט אחד.. וגם עוברות להן בראש מחשבות של אולי אני לא מוכנה ולא רוצה סתם לצאת עם משהו ואז סתם להגיד לו חשבתי על זה ואני באמת לא מוכהה ולא יהיה לה נעים..
שאולי נפגש אנחנו.. ככה שני הצדדים יודעים מראש שעיקר הפגישה היא לחוות דייט וסיכוי גבוה שזה לא ימשיך או שמשהו יאמר שאכן הוא לא חושב שמתאים לו עדיין לצאת.. אבל לכאורה זה אמור לשרת את שני הצדדים ואין בעיה של הונאה..
מסכימים/חולקים? אשמח לשמוע.
חידוד קטן למי שזה כן נשמע לו.
זה נשמע לכם אך ורק בהנחה מניח ששני הצדדים מעוניינים להיפגש אחת עם השנייה לא רק לשם הקפיצה למים אלא כי כן יש איזה קשר והיתכנו שזה יתקדם? או לדעתכם זה סבבה וטוב גם אם שני הצדדים הם ממש לא הטעם אחד של שניה וזה נטו בשביל לחוות חוויה טובה של דייט?
ולסיום, אם מסכימים ויש לכם איך לקדם את זה דברו איתי במסר/שיחה אישית..