בעיקרון, אני נרשמתי קודם לכיפה, בעיקר בשביל "בכורים". משם התגלגלתי ל-"לא כלה" והסוף ידוע.
את הפורום הזה "גיליתי" אחרי שהליצנית (היא עדיין פה?) סיפרה לי ש-"די זהב" התארס, כשאת ארוסתו (אשתו, נכון להיום) אני מכיר באופן אישי למדי. אז זה היה פשוט עוד מקום שבוא אפשר לדבר באנונימיות ובחופשיות על כל הנושאים שמטרידים אותי בנושא הזוגיות ומה שקודם לחתונה.
בזמנו, חשבתי לעצמי שמתוך מקום כזה יכולה לצוץ זו שאיתה אני אתחתן בסופו של דבר. ולמען האמת, אפילו היתה לי הרגשה פנימית שזה ייקרה, ואכן דבר כזה קרה (מישהי מ-"לא כלה").
מי שבא בגישה שהמקום הזה הוא כמו ביצה, שרק שואב אליו אנשים, לתוך מעגל הרווקות הבלתי נגמר, ולא מאפשר לאנשים יציאה החוצה - עושה טעות בעצם זה שהוא פה, כי ככה הוא מרגיש שהוא לא לבד בצרה הזו. ואין לו בעצמו את הרצון "לצאת החוצה".
רק אלה שבאמת רואים את הפורום כמקום זמני, שאפשר לחזור אליו בעיתות צרה (ואני לא מדבר על חיי החברה שמתפתחים במקומות כאלה, שהם דבר מבורך בזכות עצמם) אבל ביומיום כל אחד לעצמו - מבינים את המטרה של הפורום.
אז בנוגע לבן/בת זוג פוטנציאליים...
הרבה שלוחים לו למקום, ואל תנסו להגביל אותו בדרכים שבהם הוא מסוגל לגרום לזה לקרות, ואני הדוגמה הקלאסית.
ולא, אין לי שום כוונה לפרט.
כל טוב.