מ3 חודשים..
בטח כתבו לך כאן דברים ממש חכמים, שאגב עזרו גם לי מאוד מאוד כשאני התמודדתי עם קשיי ההנקה. לא קראתי כמעט תגובות, לכן אולי אחזור כאן על עיצות, אבל בגלל שהייתי בסרט הזה ממש לא מזמן, מניסיוני הטרי ממליצה לך מה שהמליצה לי גם יועצת ההנקה שממש עזרה לי - אל תסתכלי על השעון. תניקי לפי דרישה גם אם כעבור רבע שעה מאז שהיא הייתה עלייך במשך שעה וינקה- היא שוב רוצה לינוק, תני לה. במיוחד ב6 בשבועות הראשונים. היא פיצית וזקוקה לך בכל מאודה. זה קשה ומעייף מאוד מאוד אבל אם ההנקה חשובה לך אני ממליצה לך כן לעשות את זה. לכל מי שיציע לך עזרה עם התינוקת תפני אותו באדיבות לכלים בכיור, לרצפה, לכביסה, לגיהוץ-ותהיי את איתה ועם האוכל שלה. לא תמיד תמיד, אבל כן רוב הזמן, במיוחד בהתחלה. וחוץ מזה תישני המון. פשוט
(כמה לא..לפעמים זה לא פשוט.. ) תישני. תשתי הרבה הרבה (אני הכנתי קנקן זכוכית גדול של תה בטעמים, המתקתי בקצת דבש, ופשוט שתיתי כמויות, חם וקר, בשביל הנוזלים, כי לא התחשק לי לשתות מים בחורף.) ותאכלי. לי היועצת אמרה לא לשאוב לפני 6 שבועות עד שההנקה תתבסס, והתנהלתי באמת ע"פ עצותיה וב"ה ב"ה אחרי 6 שבועות ההנקה ממש זרמה והסתדרה.
מאחלת לך בהצלחה רבה, שבעוד זמן מועט תסתכלי אחורה ותגידי שכל הקשיים היו שווים את זה.. והם שווים.( עבורי לפחות 🙂) בהצלחה!! 💕