עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ד אב תשס"ו 02:00
שלום וברכה,
קודם כל אני לא באה ממקום של שנאה ח"ו...אני לא שונאת לא אותך ולא אף גב"שנקית, בדיוק להפך.... אני אוהבת אותך בתוך שאר סניף גב"ש ובתוך שאר כלל ישראל...וזאת למרות היחס שלכם כלפי הסובבים אותכם...(ואני לא מכלליה, כי זה לא כולם!) כפי שהקב"ה אוהב את כל בניו בלא שום קשר להתנהגותם ולמרות שלא מקיימים את כל דבריו ....אוהב אותם מתוך מהותם היהודית... כך גם אני אוהבת אותכם...מתוך מהותכם היהודית ...ולא רק מתוך כך אלא- מאוד דברים טובים רבים שיש בכן....
אני נכנסתי לפורום היום פעם ראשונה... למרות שאני נגד הפורום הזה..(בגלל בעיות ההפרדה שנמצאים בו..), בגלל ששמעתי על מה שכתבת ....וזה זיעזע אותי מאוד...
להלן כמה תשובות לכל תלונותיך:
1.אנחנו לא מצאנו 15 נ.צ ,ואני לא יודעת מאיפה הבאת את זה???? מצאנו בסה"כ 12 נ.צ (עם אליהו הנביא ועם דוד...)אבל אני אסביר לך משהו :אנחנו לקחנו נ.צדיקים עם ניקוד גבוה ..ממקומות קשים.... ולכן הניקוד היה גבוה...
2 אני גם לא יודעת מאיפה הבאת את זה שלא רצנו.... אני יכולה להעיד על עצמי שלא רק רצתי טסתי בחיים שלי לא רצתי כל כך מהר,אני יכולה להגיד לך גם שעוד שתי בנות מהשבט שלי מרוב שהם התאמצו הם כמעט התעלפו....הם עלו למקום הסיום בוכות... מה את עמדת והסתכל אם רצנו או לא?? אנחנו עשיינו את כל שביכולתנו... ואדם צריך לחשוב פעמיים לפני מה שהוא אומר!
3.אמרת איך זה יכול להיות שיש לכם ידע רב בניווטים ..ולנו אין בכלל ובכל זאת ניצחנו..... אז בואי אני אסביר לך כשהקב"ה רוצה הכל יכול להיות... אבל הכל...כמו שבגוש קטיף נפלו 5,400 פצמרים והמספר הפצויים היה ממש זעיר ב"ה... אני חושבת יותר נכון אני בטוחה שהכל בזכות הקב"ה....אומנם אנחנו עשיינו את ההשתדלות שלנו...אבל בלי רצון ה' שום דבר לא היה מצליח...
להפסיד בכבוד זהו גם ניצחון... אבל אני לא חושבת שהפסדתם אתם ניצחתם במקום שני והוא גם מכובד... מכובד מאוד ישר-כוח... אומנם אתם מבואסים על שהרסתם שרשרת ניצחון...אבל אני חושבת שבכול זאת צריך להפסיד בכבוד,ולא למצוא תירוצים... ולהבין באמונה שלמה שזהו רצון ה'...ואם כך היה ,סימן שזהו רצונו... שיהיה לך חיים מאושרים ורק טוב בעז"ה.... אוהבת מאוד...