סיירת נצח בת ים-ניצחו!!!-כבוד!!!!!אנונימי (פותח)

בזאת אני רוצה להכריז שמי שלא שמע- "שסיירת נצח המעולות מסניף בת ים- ניצחו!!!!" והביאו את הכבוד לסניף בת ים!!!!

חוץ מזה שהמחנה השנה היה פיצוץ...!!! אז שבט נצח שלנו עשו לנו כבוד ענק!!! אז עכשיו כל מי שרוצה לברך אותם...מוזמנת! מסתובבות פה כמה בנות משבט נצח-בת ים...באמת מגיע להם כל הכבוד ענקי!!!

כל הכבודדינמית
רק חלק מהכבוד מגיד להם.123

הנני מברך אתכן ב"חלק מהכבוד"!!

(יש צורך להשאיר קצת מהכבוד לריבונו-של-עולם, אז נתתי להן רק חלק...).

בצ"ל אריאל!

כן באמת היה פצצה!!!עדי,

אין עלינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שבט נצח בת ים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואלק נצח בת ים פשוט תותחיות!אנונימי (פותח)

רחל את צודקת 1000000% הן הביאו ת'כבוד לסניף!!!

בואו נריע לבת ים!!!!!!!!!

אתם ממש מעולות!!!!שלומית16

זה גם היה מגניב שמישו ניצח את גב"ש..

הם ממש היו בשוק!

כן,סופסוף ירד לגב"ש קצת האף..(:shira123
גב"ש מרגישות נורא....עדי,
בת ים בת ים....מילאי
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ג אב תשס"ו 18:40

בת ים....אל דאגה....

זה היה כל כך ברור שלא יגידו שגב"ש ניצחו למרות ש......

חוץ מיזה...מקום שני זה מכובד ביותר...

גב"ש תפסיקו להתעצבן!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ג אב תשס"ו 18:41

אם מקום שני זה מכובד אז למה כשאמרו שנצח בת ים ניצחו נראתם כאילו באתם להלויה????

אני מצפה לתשובה.....

לי לא אכפת מי היה מנצח העיקר לא גב"ש ובית אלמור
בת-ים כבוד!!!פז

גב"ש לנורא תמיד יש פעם ראשונה!!!!

בת-ים כל הכבוד!!!!!!

אההההה............................................מילאי
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ג אב תשס"ו 18:43

אתם רואות?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

לגבי בת ים.... בואו נגיד את זה קצר וקולע: אין מצב, אבל אין שום מצב שבעולם. ופשוט לא הגיוני לעבור ולמצוא 15 נ"צ בתוך שעה וחצי שהיו לכם, כשהלכתם בהליכה נורמלית ולא רצתם או משו כזה....

אני חוזרת: למצוא 15 נ"צ בשעה וחצי, בעוד שכל הסניפים רצים בטיסה מטורפת ומספיקים 11 בקושי, עם ידע  ניווטים נרחב.

תגידו לי אתם, הגיוני או לא????????????

אז נכון גב"ש מקום שני, ולא ראשון, אבל עם אמת גדולה....מי יכול עלינו??????????

קודם כל תרגע/תרגיעי מהרר!!shira123

דבר ראשון אינלי מושג אם זה בן או בת..[כתוב גבשני"ק גאה בזכר!!]אז אם זה בן אל תתערב בכלל!

דבר שני,אפחד אצלנו לא אמר שהשגנו 15 נ"צ השגנו 11 אבל את ה-שווים 2 מהר רפאים..מהמכונת כביסה וכ'ו...

דבר שלישי,גם אתן גב"ש התחלקתם ל2 קבוצות.."מהירות" ו"איטיות"!!!אז אין לכן זכות דיבור בכלל!!!

נכון!!פז

שירה צודקתת!!

גב"ש אם הייתן כולןן ביחד ולאא כל סנובות היחד וכל האיטיות ביחד הייתןן מנצחות!!!

וזה שהפסדתן זה לא אומר שאנחנו רימינו!!!!!!!!!!!

אזז יאלהה תמיד יש פעם ראשונהה תקבלוו את זה!!!

מי שלא יודעת-מילאי
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ג אב תשס"ו 18:44

לכל הבת ימיות שלא מבינות, לא יודעות, אלא מחרטשות במוח:

די לקדיחות!!!!!

מי שלא יודעת, שלא תגיד שטויות! התחלקנו לשתי קבוצות כי היינו חייבות, יצאנו 34 בנות! בואו נראה סניף שזז במהירות כמונו עם כזאת כמות! זאת לא הייתה החלטה שלנו אלא של ההנהלה, ולא אנחנו קבענו את זה!

זה לא היו קבוצות של "מהירות" "ואיטיות" אלא שתי קבוצות תותחיות שהפציצו חבל"ז! אז לא לקנאות!

לייתר דיוק....אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ג אב תשס"ו 18:45
א. סניף בת ים מצא רק 11 נ"צ.... בעוד שאתם מצאתם פחות מאיתנו

ב. ולנצח בת ים עלו את הנקודות על נ"צ שהיה על הר רפאים שרק הם הצילחו למצוא!!!!!!!!!!!!!

מה את אומרת?????מילאי
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ג אב תשס"ו 18:51

ככה:

א. מצאנו 12 נ"צ, אל תתיווכחי עם עובדות שאני יצרתי....

ב. "הורידו לנו 40 נקודות"?????? הסיפור שהופץ על "גניבת 2 נ"צ" הופץ ע"י אחת שהודתה בפניי אישית על הטעות שעשתה, היא יודעת כמה היא הזיקה לשם הטוב של גב"ש כי בלעדי הסיפור המחורטש הזה, לא העיזו עוד להפיץ עוד שקרים....

מה שהיה שם זה תרגיל הסחה שעשינו בצחוק, מדהים עד כמה אפשר להאמין ולהפיץ שקרים נוראיים.

עלינו על טרסה שהייתה בשטח ועשינו כאילו יש שם נ"צ שאנחנו רושמות, לא היה שום נ"צ אמיתי, זה הייתה הצגה שלנו בשעת חרפון!!!!!

אז לבוא ולהמציא שהכנסנו נ"צ שלא היה בכלל?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

חברות!!!!!!!! לאיזה רמה של לשון הרע הגעתם!!!!! תראו לאיזה שטויות אתן מאמינות!!!!!!!!!!!!!

על סמך מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

על שנאה לגב"ש?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?

על קנאה תהומית?!?!?!??!?!??!?!?!?!

ש-נ-א-ת  ח-י-נ-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!

תירגעיאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ג אב תשס"ו 19:11

אז זה בעיה שלכן שאתן גרמתם לכל התנועה ולכל הסניפים להבין כך!!!!!! אל תבואו לאף אחד בטענות על טעות שעשיתן...ואם בא לכן להמשיך לעשות דברים "בצחוק" תישאו בתוצאות!!!!!!!!

[ודרך אגב אני אחות של רחל ואני בשבט נצח!!!! ככה שאני אומרת לך ממקור ראשון!!!!]

אני יגיד לךאיך זה יכול להיות הגיוני....אנונימי (פותח)

כשת רצה בריצה מטורפת במשך שעה וחצי ומגיע למקומות לא נורמאלים אז זה הגיוני שאת מוצאת 13(מצאנו רק 13 ולא 15) וכל אחד היה שווה הרבה וגבש די להתעצבן לא נורא אולי שנה הבאה תזכו (למרות שאין מצב)כי בתים הם הטובים ביותר!!!

אנחנו הינו 8 ואתם הייתם 36!

בת ים?הדרדק
נתנו לכן לצאת על פי סניפים?
אצלנו עשו הכל לערבב. ישנים כולם באוהל אחד.
קבוצות- תמיד מעורבב.
יחידות- מעורבב.
הכל עירבבו שיהיה גוש אחד.
ולכן במפקד סיום המדריכים יכלו לומר בכבוד שכל אחד בצדדיו לא היה אפילו אחד מסניפו הוא (2 זזו כדי לקיים את זה, ועוד סניף אחד שבמקרה עמדו 4 אחד ליד השני(וזה לא כל החניכים שיצאו מאותו סניף), אבל השאר, השאר כולם עמדו ליד אנשים מסניפים אחרים)
גוש אחד, סיירת אחת.
סתם היה מוזר לי לשמוע שלא עירבבו...
דיי איזה כיף!!פלונית 2
ניצחתם את גב"ש???
כול הכבוד!!!!!שירוש

תינוקות!! כולן לפה!!123

אם הבלאגן כאן ימשיך לחגוג, מעריכות אעבור למחיקות.

חבל! אנו מצפים קצת ליותר בגרות!!

בצ"ל אריאל!

אנחנו בוגרות מאוד...אנונימי (פותח)
סך הכל באתי וכתבתי על הניצחון היפה שנצח בת ים ניצחו...ואז מישהי מגב"ש באה בעצבים...!!!
בגרות.123

אני שמח לשמוע שאתן כן רואות את עצמכן כבוגרות, אך תנסו להראות זאת לכולנו.

גם אני מאוד שמח לשמוע על שבת-ים בנות ניצחו בסיירת (בסה"כ זו גם גאווה שלי במידה מסויימת).
אך נוצר פה וויכוח תינוקי, שכל אחד מנסה להראות עד כמה השני יותר קנאי ויותר טיפש.

יש כללי נימוסין ברורים. נא לנסות לעמוד בהם.

תודה ובצ"ל אריאל! 

תקשיב....אנונימי (פותח)

תפסיק לעשות דרמה...כשאין דרמה! בסך הכל אני באתי ואמרתי כל הכבוד על נצח בת ים..ועוד כמה הצטרפו להגיד "כל הכבוד"..ופתאום מישהי מסניף גב"ש באה והתחילה לעשות בלאגנים ולהגיד שהכל היה שקר ורימינו...אז היא התחילה את זה לבד! וגם ממשיכה את זה לבד! ואני בטוחה שגם אתה לא היית רוצה שלא יכלכלו על הסניף שלך שהם רימו...ואז גם היית רוצה להסביר למה אתה הצודק פה...אז תפסיק להיות פה כאילו הבוגר כי זה ממש מעצבן אותי! חשוב לי ועוד לכמה בנות להסביר למה אנחנו ניצחנו ביושר!

שלא יהיו טעויות התכוונתי להגיד ל123...אנונימי (פותח)

שאני בטוחה שאתה לא היית רוצה שילכלכו על הסניף שלך ויגידו שרימינו...שבעצם ניצחנו ביושר גמור!!!!!!!!!

דרמה.123

אין לי בעיה שאת משבחת את סניפך שניצח; גם אני הצטרפתי לאיחולים.

אם את רוצה להתעצבן על שאני מעיר על: רמת דיבור נמוכה, קללות, הכפשות, לשון הרע, הוצאת שם רע - אז חבל...
לצערך נתנו לי תפקיד לשמור פה קצת על הרמה, אז כשאני יכול אני מנסה לא למעול בתפקידי.
זה לא שאני משחק את הבוגר, אלא פשוט יש לי פה אחראיות של מנהל...

את מוזמנת להסביר מה שאת רוצה, אך נדרש ממך ומכולן לשמור על רמה של אריאלניקיות, ולא שיתנהלו פה שיחות ברמה של הרחוב.

מוזר לי שאני בכלל מסביר זאת...

(משום שהשרשור נעול, אם יש לך משהו חשוב להגיב, את מוזמנת למסרש).

בצ"ל אריאל!

"הודו לה' חסדו"אנונימי (פותח)

ממש תודה על הפירגון לכל הסניפים ....אתם ממש שימחתם אותנו.... אבל רצינו להגיד ששום דבר לא בזכותינו....

אנחנו עשינו את ההשתדלות שלנו אבל הכול היה בעזרתו של ה' יתברך!!!!!!!

אז חברי'ה : "הודו לה' חסדו"!!!!!!!!!!!!!

אוהבות המון סיירת נצח בת-ים!

תגובה למילאיאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ד אב תשס"ו 02:00

שלום וברכה,

קודם כל אני לא באה ממקום של שנאה ח"ו...אני לא שונאת לא אותך ולא אף גב"שנקית, בדיוק להפך.... אני אוהבת אותך בתוך שאר סניף גב"ש ובתוך שאר כלל ישראל...וזאת למרות היחס שלכם כלפי הסובבים אותכם...(ואני לא מכלליה, כי זה לא כולם!)     כפי שהקב"ה אוהב את כל בניו בלא שום קשר להתנהגותם ולמרות שלא מקיימים את כל דבריו ....אוהב אותם מתוך מהותם היהודית... כך גם אני אוהבת אותכם...מתוך מהותכם היהודית ...ולא רק מתוך כך אלא- מאוד דברים טובים רבים שיש בכן....

אני נכנסתי לפורום היום פעם ראשונה... למרות שאני נגד הפורום הזה..(בגלל בעיות ההפרדה שנמצאים בו..), בגלל ששמעתי על מה שכתבת ....וזה  זיעזע אותי מאוד...

להלן כמה תשובות לכל תלונותיך:

1.אנחנו לא מצאנו 15 נ.צ ,ואני לא יודעת מאיפה הבאת את זה???? מצאנו בסה"כ 12 נ.צ (עם אליהו הנביא ועם דוד...)אבל אני אסביר לך משהו :אנחנו לקחנו נ.צדיקים עם ניקוד גבוה ..ממקומות קשים.... ולכן הניקוד היה גבוה...

2 אני גם לא יודעת מאיפה הבאת את זה שלא רצנו.... אני יכולה להעיד על עצמי שלא רק רצתי טסתי בחיים שלי לא רצתי כל כך מהר,אני יכולה להגיד לך גם שעוד שתי בנות מהשבט שלי מרוב שהם התאמצו הם כמעט התעלפו....הם עלו למקום הסיום בוכות... מה את עמדת והסתכל אם רצנו או לא?? אנחנו עשיינו את כל שביכולתנו... ואדם צריך לחשוב פעמיים לפני מה שהוא אומר!

3.אמרת איך זה יכול להיות  שיש לכם ידע רב בניווטים ..ולנו אין בכלל ובכל זאת ניצחנו..... אז בואי אני אסביר לך כשהקב"ה רוצה הכל יכול להיות... אבל הכל...כמו שבגוש קטיף נפלו 5,400 פצמרים והמספר הפצויים היה ממש זעיר ב"ה... אני חושבת יותר נכון אני בטוחה שהכל בזכות הקב"ה....אומנם אנחנו עשיינו את ההשתדלות שלנו...אבל בלי רצון ה' שום דבר לא היה מצליח...

להפסיד בכבוד זהו גם ניצחון... אבל אני לא חושבת שהפסדתם אתם ניצחתם במקום שני והוא גם מכובד... מכובד מאוד ישר-כוח... אומנם אתם מבואסים על שהרסתם שרשרת ניצחון...אבל אני חושבת שבכול זאת צריך להפסיד בכבוד,ולא למצוא תירוצים... ולהבין באמונה שלמה שזהו רצון ה'...ואם כך היה ,סימן שזהו רצונו... שיהיה לך חיים מאושרים ורק טוב בעז"ה.... אוהבת מאוד...

נצח-כל הכבוד!!אוהבת אתכן!שרית
מריעים לכן!!!!!מיכל160

ועוד יותר לבנות מהסניף שלכם ששיחקו אותה בצוות עזרה

"ישלם ה' שכרכן ותהיי משכורתכן שלמה מעם ה'"[

היה כיף להכיר אתכן

"נסראללה האוכל  היה טעים מאוד, תודה רבה מכל החיזבאללה."

מילאית'ניקית תקשיבי טוב!!!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ד אב תשס"ו 02:01
כדאי לך להפסיד בכבוד!!! חבל עלייך...לא חבל על העצבים?!?!? שתדעי לך שזה הורס ת'בנאדם...הפסדת...אתן מקום שני..תרימי ת'ראש שלך ותפסידי בכבוד! וכשזה קורה אז מתחילים לחפש סיבות שלא קיימות...יאללה אז גב"ש ירדו למקום שני ואנחנו ניצחנו! צאי מזה בובה!
גב"שניקית!אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך כ"ד אב תשס"ו 02:03

שתדעי לך שזה לא באשמת אף אחת! זה שאתן מרימות את האף שלכן... ועל כלום כי אתן סתם חושבות שאתן "משהו" בזמן שכולם שווים.אז אם זה ככה ואתן גם בטוחות שכל מי שלא מגב"ש הוא סתם אפס וזה לא ככה...ממש ממש לא. אז זה מה שקרה..אף אחד לא יכול להיסתכל עליכן! וואלה מזה כדאי לך לחשוב על זה...

תרגיעו,מיכל160

נפלתן על הגב"שניקיות חזק!!!

חבל מאודמילאי

צר לי מאוד שהוויכוח ירד לרמות תינוקיות וויכוחים טיפשיים חסרי כל טעם.

אני עדיין דובקת בעמדתי, כל עוד אף אחד מהמגיבים שהגיבו לא רשמו בצורה נורמלית וכוללת, אני הייתי, אני יודעת מה הלך שם יותר טוב מאיזה "דניאל 8" (ותסלח לי...) מה בדיוק הלך שם.

כל מי שהגיב, טען כנגד מה שראו עיניי בשטח, ומול הוכחה בשטח, אי לא חושבת שיש מה להתווכח...

כשאני יראה שיש על מה להגיב לעניין, ולא למיני מלעיזים וקנאים למיניהם, אני יגיב.

ו.....לרגע בכל תגובותיי לא התעצבנתי, כשהאמת אצלי, הכל בטוח מבחינתי.

מי שרוצה לכתוב לעניין, מוזמן למסרישי

תודה מראש 

להזכירכםדינמית

כשהודיעו שבת ים ניצחו אני אישית ראיתי הרבה גבשניקיות שבוכות כמו ילדות קטנות

זה לא ממש קשור אבל סתם ככה... זה כיף להתעלל במישהו שחירפן לך ת'מוח 8 ימים שהוא ינצח בסיירת  ביחוד אחרי שהן הכינו שלט גדול "סיירת גב"ש מנצחות ולשאר הסניפים- קחו ת'באסה בסבבה"

אז גב"ש: קחו ת'באסה בסבבה...

די להנפיץמילאי

אף אחת לא בכתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

די לקדיחות!!!!!

אני רק מספרת מה שראיתי...דינמית
טוב יאללהיוכי
השרשור פה ירד לרמות תינוקיות שחבל על הזמן, כל ניצחון לא שווה אם זה מה שהוא גורם בסוף- חברות, קחו את עצמכן בידיים... לא שווה לקלל ולריב בגלל שטויות כאלו! באמת, אם זה מה שיוצא מהסיירת... אז זה פשוט לא שווה אתזה!

בעקבות הרמה הירודה פה, השרשור ננעל!.

שכוייח על הנעילה!123אחרונה

כבר הרבה זמן לא היה פה למנהלים כ"כ הרבה עבודה...

בצ"ל אריאל!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך