קודם כל תודה רבה לבורא עולם על התהליך בפגישות
ההבנה שבורא עולם נותן ניסיון לכל אחד היא אמת וצריך לחיות את זה אחרת אפשר ליפול ליאוש מאוד מהר. הידיעה הזאת אינה מבטלת את הבחירה שלנו בהבנת המציאות כמציאות מושגחת אבל כן הידיעה עוזרת לנו לבחור להאמין ואת זה אנו צריכים לחזק בעזרת דיבורים עם בורא עולם. בתור אחד שנמצא שנה וחצי בעולם הדייטים ונפגש לא מעט , ברוך ה יותר ויותר גיבשתי לעצמי פחות או יותר את השקפת ביתי לעתיד ובמחשבה לאחור אם לא הייתי מתקדם להבנה זו.
אני חושב שבעולם הפגישות לפעמים אחד הדברים המקשים זה הצעות שאינם רלוונטיות לדוגמא יש לך חבר שאומר לך יש לי מישהי ממש מתאימה לך ואז אתה מפתח ציפיה כל פעם מחדש שעכשיו יכול להתקדם ובע"ה לכיוון חתונה. ואז הוא שולח את ההצעה ואהת מבין שזה פחות מתאים . ואחת הבעיות שזב קורה בגלל שהחבר לא תמיד יודע ממש מה אתה מחפש מבחינת סגנון רמה דתית אופי יופי וכו . ולכן הצעות שמגיעות מחברים מאוד קרובים יותר יכולות להצליח בגלל שמכירים אותנו יותר טוב . לכן אני חושב שאם אדם מכיר דרך שדכנים אז שהשדכנים יהיו כאלה שמכירים ,בודקים ויודעים על המועמד שלהם מי הוא ומה הוא מחפש ולא רק פרטים יבשים ,דבר שיכול לחסוך הרבה עוגמת נפש וכמובן שתודה לכל המשתדלים וברור שכל זה בהשגחה עליונה . למרות שיש לפעמים הצעות פחות מתאימות, אחרי שנפגשנו פעם אחת ,צריך לנסות לראות מתוך זה את התהליך ואת רצון ה כמובן שזה לא קל ולפעמים יש משברים ,שמציפים אותך כל הרגשות מכל התקופה הכוללת מהתחלת הפגישות אבל אם נבוא לקראת כל פגישה או לפחות ננסה לחלק מהפגישות ונדבר עם בורא עולם מתוך הבנה שבורא עולם היחידי שמזווג זיווגים ורק הוא יתן לי את אשתי ונאמר לבורא עולם" אני לא יודע אם זאת אשתי או לא אבל כן אני מגיע בתחושה טובה שגם אם לא יסתדר זה ממך ושאני אשמח בזה וזה עוד מפגש בתהליך הגדול הזה שבהכרח הוא לטובתי" , לנסות לבוא בהכי פשטות ותמימות כאילו אנחנו לא מבינים מה בורא עולם פועל כאן וכך תחושת הקלה נחוש אחרי הפגישה כמובן שדבר זה לא קל בכלל מכיוון שיש אחד שנפגש כבר הרבה ויש אחד פחות ויש אחד שיותר רגיש ואחד שמרגיש יותר מוכן לחתונה כבר אבל זה הניסיון של כולנו. בנוסף משהו שקל לאמר וקשה ליישם .אבל השמחה של האדם אינה במציאת בן או בת הזוג אלא הכרח המציאות של כל הטוב שבורא עולם נותן לנו בכל פרט ופרט בחיים בבריאות גופנו ועוד. אחרת אם ניתלה את האושר בבן או בת הזוג אז אחרי שנמצא בע"ה , יבוא אתגר חדש ואז שוב נשאף ונתפלל למשהו חדש לכן השמחה מצד עצמה אינה תלויה ברדיפה אחר מציאות שכרגע אינה נמצאת . אלא השמחה תגיע כאשר נשמח במקום שלנו ולא נרצה להיות במקום אחר אבל כמובן נשאף להתקדם ולהשתנות .
נ.ב - אם מישהו מכיר בחורה בסגנון חרדל"י עד גיל 25 אשמח להכיר
שיהיה בהצלחה לכולנו