א. כמה מנות לעשות בליל הסדר:
1. דג וסלטים
2. מרק וקניידלך
3. בשרים ותוספות
אני מוכנס להכין רק 2 מךות ה3 הנ"ל. (לא מצד הטרחה, אלא מצד אורך הסעודה.. לא מסכימה ל3 מנות נפרדות..)
הבעיה:
1. יש לי אורחים שלא מוכנים לוותר על דגים.
2. יש ילדים שממש רוצים מרק עם קניידלך
3. יש מבוגרים (גברים...) שחייבים להרגיש שהיתה מנה עיקרית מכובדת...
מה הייתם עושים כדי שכולם יהיו מרוצים?
ב. משהו מבשר טחון:
מה אפשר להכין מבשר טחון שיהיה:
1. חגיגי ומיוחד (לא קציצות רגילות ברוטב עגבניות..)
2. לא שרויה (חלק מהאורחים שלי מקפידים..)
3. לא משהו שמכינים "אחד אחד" אלא אפשר להכין כמות גדולה בבת אחת (מניחה ש2-3 קיחו בשר טחון..)
רעיונות?
ג. בהנחה שתהיה מנה עיקרית בליל הסדר...
יש 4 מנות בשריות:
1. כרעיים עוף ברוטב משמשים ודבש
2. בשר עם פטריות ויין אדום
3. פרגיות (לא סגורה על תיבול)
4. ה"משהו" מבשר טחון מהסעיף הקודם.
אני רוצה לחלק אותן בין 2 הסעודות: 2 לליל הסדר למנה העיקרית ו2 לסעודת החג בבוקר.
(תוספות: תפו"א עם בטטות ביחד עם העוף המתוק, תפו"א לא מתוקים לארוחה השניה, כרוב אדום ביין לארוחה עם המתוק, ירקות ברוטב עגבניות לארוחה השניה)
איך הייתם מחלקים את האוכל בין 2 הסעודות?
)
)

