חשוב שתדעי שזה דבר שצף היום בהמון המון בתים, מכל המגזרים. ויש דרך לעבור את זה ולהתמודד ולחיות חיי זוגיות טובים ומאושרים. גם מבחינתך, שלא תרגישי ותחווי ככה את המציאות וגם מבחינת ההתמודדות של בעלך. מבחינתך- ממליצה לך על טיפול רגשי בשבילך, המצב לא צריך לנהל אותך ככה, הוא נבהל כי הרבה מזה זה גם סיבה ותוצאה, הוא רואה איך זה משפיע עלייך רע ומפחד מזה, והתגובות שלו מבוהלות בהתאם, ואת רואה את זה כהוכחה ומרגישה עוד יותר רע, ואז נוצר מין מעגל קסמים כזה.. זה כואב ברמות שבעלך איש בריתך צופה וצפה בכאלה תכנים, אבל מבחינת האמת, זה שוק אכזרי. אכזרי. שמגלגל מיליארדי דולרים, שכל מטרתו היא לגרום לאנשים להתמכר. להפריש הורמונים במוח שמבחינה קלינית יותר גבוהים ממה שמופרש אצל נרקומן שצורך סמים או אלכוהוליסט שצורך אלכוהול. חשוב מאוד מאוד להבין את זה.. בשביל ההרגשה שלך גם. אני לא אומרת שאין לו בחירה, הייתה לו בחירה כאשר התחיל לצפות כנראה.. אבל כרגע, שהוא כבר בתוך זה, בלי תהליך גמילה רציני ואמיתי, אין לו הרבה סיכוי נגד זה. זה חזק ממנו. יותר קל להיגמל מסיגריות. שתביני. תנסי בתוך הכעס, הכאב והאכזבה (המוצדקים ביותר!!) לסגל גם חשיבה חומלת, הוא באמת באמת מסכן, הוא סובל מכל רגע, הוא לא רוצה בזה הרבה יותר ממה שנדמה לך. הנפש שלו נקרעת לגזרים. ואין לזה קשר קלוש למציאות, אלייך, לכמה שהוא אוהב אותך ולכמה שהוא נמשך אלייך. תנסי להפריד למרות שזה סופר קשה, אבל זו האמת. אין קשר. את לא בתחרות מול הזבל הזה, והוא לא שם אותך בכלל כהשוואה. את אישתו המתוקה והצדיקה, מה שיש שם מבחינתו זה רק אמצעי הכי שטוח ורדוד לגירוי מסויים במוח שמוביל לתגובה בגוף כבר באופן בלתי רצוני. ויכולה לומר לך, שבעלי כמה שנים עובד עם נוער כמדריך. כולם שם. בצער אני אומרת לך, ברמה כזו או אחרת.. אין בחור שלא התנסה או נפל או צופה בתדירות כזו או אחרת, והרבה מהם גם מכורים. זו המחלה של הדור הזה. אחת מהמחלות. התמכרות לתכנים מיניים, כמו התמכרות להימורים/אלכוהול/סמים או כל דבר אחר, באה לכסות על בור בנפש. בור שאם לא יתמלא כמו שצריך בהדרכה נכונה ובחיבור אמיתי לעצמו ולקב"ה, לא יעזור.. אצל בנות זה אחרת, יש שצופות, אבל פחות רואים התמכרות ברמה כזאת כמו אצל בחורים. אבל שתדעי שזה קיים, וזה נושא כאוב לא פחות. שולחת לך עכשיו בפרטי מספרים של הרבנית נעמי והרב יהושע שפירא. כדאי שבעלך ידבר עם הרב ותדברי את עם הרבנית, שיתנו לכם כיוון וחבל הצלה לצאת מכאן. זה כואב מאוד מאוד. לשניכם. תאמיני לי אהובה! אל יאוש! וכדאי גם להתקשר לשמור עיניך ולהתעניין לגבי קבוצת גמילה רלוונטית בשיטת 12 הצעדים. בהצלחה אהובה ויקרה, שולחת לך חיבוק ענק ענק ענק, ושתצאו בפסח הזה לגאולה באמת באמת אמיתית, ביחד!