היי בנות
הבת שלי בת 3 וחצי חודשים
היא תינוקת ממש מתוקה, חייכנית, עירנית, מתפתחת בדיוק כמו שצריך ומשיגה את אבני הדרך המתאימות לגילה.. אבל מה? קטנהההה! מה זה קטנה? פיצית!
היא נולדה במשקל 3 קילו (ו20 גרם), והיום, כשהיא בת 3 וחצי חודשים- שוקלת רק 4.500 קילו
אני מקבלת המון הערות מהסביבה- אנשים בהלם כששומעים בת כמה היא, אומרים לי- היא נראת בת שבוע, היא נראת בת חודש..
ההערות האלה עושות לי רע על הלב
חשוב לציין שאני מניקה אותה, ויש לי המון חלב, באמת לא חסר, נפגשתי עם יועצץ הנקה וראינו שהיא יונקת טוב, מתחברת טוב
הבעיה היא שהיא פשוט לא כל כך רעבה, היא יכולה לפתוח פערים מאוד גדולים של מעל 4 שעות,
ובעצת אחות טיפת חלב, התחלתי לשלב לה בקבוקים בשבוע האחרון, בקבוק ביום ולפעמיםי גם 2..
אם מספיקה לשאוב אז בקבוק שאוב ואם לא אז מקבלת מטרנה.
ואז גיליתי שיכולות לעבור 4 שעות והיא אוכלת נגיד 40 בסך הכל, וזה נורא מעט
יש פעמים שבאמת רעבה יכולה לסיים אפילו 120, אבל זהו.. סותם אותה לשעות.
בלילות, היא ישנה בדרך כלל, אם היא קצת זזה אני ישר מרימה אותה והיא יונקת קצת, אבל מתוך שינה ולא הרבה וגם היא יכולה בלילה לפתוח פער של 5 שעות
מבחינת הנקה, מאז שנולדה הייתה יונקת ממש מעט זמן, 3-5 דקות, אם מאוד רעבה אז 7 דקות
בקיצור, יש בעיה עם הילדה, עם העלייה במשקל שלה, יש שבועות שעולה 70 גרם ויש שבועות שעולה 120 גרם אבל לא מצליחה יותר מזה (היה איזה שבוע של 160 גרם היינו בשוק)
התוספת בקבוק, לא רואה שעוזרת יותר מידי
טיטולים מלאים יש בשפע, קקי עושה בצורה מוזרה, לפעמים כל יום במשך שבוע, ואז פתאום עצירה של 5-6 ימים בלי..
אני פיתחתי איזה אובססיה וכל הזמן מנסה להאכיל אותה או לדחוף לה בקבוק והיא לא תמיד רעבה ולא זורמת וממש בוכה ומתנגדת..
מה עושים תגידו לי? זה קרה למישהי? אני ממש רוצה שהיא תעלה באחוזון שלה היא כרגע מתחת לאחוזון 3 .. (נולדה אחוזון 12)
התייאשתי, ואני כבר לא אותו הבנאדם.. שכחתי גם לציין שלפעמים ממש כואבת לה בטן..
היום הולכת לרופא מומחה ממש מתפללת שהוא ימצא מה הבעיה
בינתיים אשמח לעידוד או סיפרים דומים