ואם אפשר אז באותה הזדמנות לקבל את התגובות המדהימות שלכן!
אז... בעלי יטוס לכמה ימים ואני אהיה לבד עם הילדים, רק זה כבר גורםלי להרגשה איכסההה
במיוחד שהייתי מקבלת מחזור ביום שהיה אמור לקרות הייתי טובלת בערב שבו הוא חוזר, אבל המחזור הקדיםםםם ועכשיו אני צריכה לחכות עם הטבילה עוד יומיים.... (כבר שאלנו רב זה מה שאמר)
ועוד: בת השנה לא מוכנה לזחולללל!! רק קצת זזה בישיבה, ובמיטה קצת זוחלת בסדר אבל רק מעט כי אין לה מרחב וכשהיא שם אני צריכה להיות ממש לצידה כל שניה! היא גם לא עוברת לישיבה לבד ולא נעמדת.... מרגיש לי שזה כבר לא בסדר.... כבר לקחתי לפיזיו אמרה שהכל בסדר אבל צריך ללמד אותה להשתמש בגוף שלה, אמרה שאקח אותה פעמיים בשבוע אבל נורא יקר וממש ממש אין לנו כלום עכשיו בשביל זה... אז הורידה לי את המחיר ואמרה שאעשה לה את מה שהיא תגיד שאבוא עוד 3 שבועות לראות איך היא מתקדמת..... אבל הילדה לא מוכנה שאעשה לה את התרגילים!! היר מקשה את הגוף וצורח בלי הפסקה ואין לי כח לזה!! פשוט איןןןן!!
אז אני דואגת ובלי מצב רוח! ואסורים, וחסר זמן עד שנהיה מותרים, ועוד אהיה לבד וגם קורים כל מיני דברים מעציבים בעולם!
טריגר מכאן... התאבדות
בקהילה שלנו בחור צעיר התאבד... קפץ מקומה 7, מכירה את המשפחה וזה כואבבבב! ומבלבל.....
והכל מתערבב לי
סליחה על האורך! תודה למי שקראה הכל!
וב"ה שתראי ישועה שלמה בכל התחומים במהרה ממש! ❤❤❤